H Charlize Theron ταλαιπωρήθηκε ΠΟΛΥ για να βγάλει το βραχιόλι από τα μαλλιά της…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
H Charlize Theron ταλαιπωρήθηκε ΠΟΛΥ για να βγάλει το βραχιόλι από τα μαλλιά της…

Ο Adir τελικά δεν το στερέωσε με τσιμπιδάκια

Από τη στιγμή που είδαμε το βραχιόλι στα μαλλιά της Charlize Theron στο γκρι χαλί των SAG Awards μιλάμε συνεχώς για αυτό. To φόρεσε γιατί δεν προλάβαινε να βάψει τη ρίζα της και ο Adir Abergel σκέφτηκε να τοποθετήσει ένα Tiffany’s βραχιόλι αξίας 15.000 δολαρίων στο κέντρο για να το καμουφλάρει. Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο και σε ένα κοντινό πλάνο που ανέβασε ο Adir, είχαμε καταλάβει πως το βραχιόλι στερεωνόταν επάνω σε μία μικροσκοπική κοτσίδα με τσιμπιδάκια… Κάναμε λάθος!


https://www.instagram.com/p/B7hlLiphUPK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Adir δεν έβαλε τσιμπιδάκια στο βραχιόλι αλλά ΤΟ ΕΡΑΨΕ (ναι το έραψε) επάνω σε αυτή τη μικρή κοτσίδα! Όλα ήταν πολύ ωραία και εντυπωσιακά λοιπόν ώσπου ήρθε η ώρα να το βγάλει η Charlize μετά την τελετή και τα parties. Διάβασε τι έγραψε στο Instagram της…


https://www.instagram.com/p/B7jqEAHBGwz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τόσο υπέροχη βραδιά, σας ευχαριστώ για την πρόσκληση και ναι, το να βγάλω αυτό το βραχιόλι από τα μαλλιά μου ήταν μία καταστροφή» είπε η Charlize που ξεκάθαρα ταλαιπωρήθηκε για να αφαιρέσει το πολύτιμο κόσμημα από το κεφάλι της. Την καταλαβαίνουμε εννοείται αλλά πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα άξιζε γιατί θα το θυμόμαστε για πάντα!

Διάβασε ακόμα: SAG Awards 2020: Όλες οι beauty εμφανίσεις από το… γκρι χαλί