A Drop d’ Issey EDP Fraîche: Ένα άρωμα που αποτυπώνει το ταξίδι μιας σταγόνας βροχής την άνοιξη

A Drop d’ Issey EDP Fraîche: Ένα άρωμα που αποτυπώνει το ταξίδι μιας σταγόνας βροχής την άνοιξη

Το νέο άρωμα του οίκου Issey Myiake, είναι ό, τι καλύτερο και πιο fresh έχεις μυρίσει τελευταία.

Από τη στιγμή που πέφτει από τον ουρανό, η σταγόνα ταξιδεύει μέσα από τα στοιχεία της φύσης - το γρασίδι, τα λουλούδια, το ξύλο - για να αποκαλύψει κάθε πτυχή τους. Σχεδόν σα να ξυπνά την φύση στο δρόμο της, το νέο Eau de Parfum Fraîche αιχμαλωτίζει την οικεία ουσία της φύσης καθώς ξαναγεννιέται κάθε άνοιξη.

Ένα ιδιαίτερο άρωμα, εντελώς μοναδικό, τόσο απομακρυσμένο από τους κανόνες της κλασικής αρωματοποιίας. Με το A Drop d'Issey Eau de Parfum Fraîche, ο πρωταγωνιστής δεν είναι πρόσωπο ή μοντέλο, αλλά η ίδια η φύση: Τόσο περίπλοκη αλλά και τόσο εύκολη να την προσεγγίσεις. Όπως άλλωστε συμβαίνει και με τη μόδα του Issey Miyake, η φιλοδοξία δεν είναι μόνο να δώσετε χαρά στους άλλους, αλλά να ευχαριστήσετε κυρίως τον εαυτό σας με ένα άρωμα του οποίου η σύνθεση είναι πηγή χαράς.

IM-DI-EDP-Fraiche-2022-90ml-+-pack_side_without-shadow_31800303101_RGB-Web_2000px_300dpi.jpg

Η Ane Ayo, αρωματοποιός στη Firmenich και δημιουργός του αρώματος, οραματίστηκε αυτή την άνευ προηγουμένου ανοιξιάτικη συμφωνία βροχής, αυτή την μοναδική λάμψη φρεσκάδας που συνδυάζει την καθαρή διαφάνεια μιας σταγόνας νερού με την μαγευτική μεταλλική της διάσταση. Η σταγόνα συναντά μια πληθώρα πολύχρωμων λουλουδιών, συμπεριλαμβανομένης και της πασχαλιάς. Σε απόλυτη αρμονία με το τριαντάφυλλο προτείνει μια νέα, τρυφερή και φρέσκια λουλουδάτη υπογραφή. Το ταξίδι της σταγόνας φτάνει στο τέλος του καθώς στηρίζεται σε ξύλα κέδρου και σανδαλόξυλου, που αποκαλύπτουν τον γεμάτο χαρακτήρα της. Μια θεϊκή αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί για ώρες καθώς πλαισιώνεται με υπέροχο, λευκό musk.

Το μπουκάλι A Drop d'Issey σε σχήμα σταγόνας, επιστρέφει για να στεγάσει αυτή την πολυταξιδεμένη σταγόνα βροχής. Σχεδιασμένο από τον Todd Bracher, φέρει το σημάδι μιας σταγόνας μέσα σε μια σταγόνα, σαν να φαίνεται μέσα από ένα μαγικό μεγεθυντικό φακό. Τα ονειρικά χρώματα στους τόνους της φύσης ξεθωριάζουν από το γαλάζιο του ουρανού μέχρι το ζωντανό πράσινο, με την σταγόνα να αντικατοπτρίζει τα χρώματα κάθε στοιχείου που συναντά.

IM-DI-EDP-Fraiche-2022-Still-digital-visual-19_RGB-Web_1x1_2500x2500_300dpi.jpg

Στον Issey Miyake, ο εορτασμός της φύσης δεν είναι απλώς μια φανταστική ή συμβολική δέσμευση καθώς επιδιώκει να είναι όλο και πιο ενεργός στην προστασία του φύσης και του περιβάλλοντος. Κάθε πτυχή του A Drop d'Issey Eau de Parfum Fraîche ενσαρκώνει αυτή την δέσμευση. Το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από 5% ανακυκλωμένο γυαλί και το κουτί της συσκευασίας είναι κατασκευασμένο από χαρτόνι από δάση βιώσιμης διαχείρισης. Το ίδιο το άρωμα είναι vegan και περιέχει ανακυκλωμένα και ανανεώσιμα συστατικά.

IM-DI-EDP-Fraiche-2022-Still-digital-visual-16_RGB-Web_4x5_1080x1350_300dpi.jpg

O Ιάπωνας σκηνοθέτης Yu Yamanaka οραματίστηκε μια ταινία με σκοπό να απεικονίσει το εντυπωσιακό ταξίδι μιας σταγόνας βροχής μέσα από τα στοιχεία της φύσης. Για αυτή την ονειρική καμπάνια, που γυρίστηκε στην έρημο για πρώτη φορά, ο οίκος μπαίνει σε μια μορφή οπτικής έκφρασης που λάμπει όπως ποτέ άλλοτε.

IM-DI-EDP-Fraiche-2022-Still-digital-visual-14_RGB-Web_1x1_2000x2000_300dpi.jpg

Η σταγόνα του νερού ενσαρκώνει το σύμβολο της δύναμης της ζωής, δίνοντας πάντα περισσότερα από όσα χρειάζεται, συνδεδεμένα με κάθε θησαυρό της φύσης από τον οποίο αντλεί συνεχώς την ενέργειά της. Είναι σαν η σταγόνα να ξυπνά και να αναζωογονεί κάθε στοιχείο στο πέρασμά της. Η ανοιξιάτικη εκδοχή της φύσης είναι πλούσια και ζωντανή αιχμαλωτίζοντας αμέσως τον θεατή.