Τα Euthalia βραβεύτηκαν στα Green Brands Awards

Τα Euthalia βραβεύτηκαν στα Green Brands Awards

Τα EUTHALIA είναι τα πρώτα Ελληνικά καλλυντικά που δημιουργήθηκαν βασισμένα στην Clean Beauty.

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση έλαβαν τα καλλυντικά της εταιρείας Euthalia Natural Cosmetic Values για την green σύστασή τους και το σεβασμό τους στο περιβάλλον και το ζωικό βασίλειο.

image009.png

Τα EUTHALIA είναι τα πρώτα Ελληνικά καλλυντικά που δημιουργήθηκαν βασισμένα στην Clean Beauty. Χωρίς χημικά και συνθετικά στοιχεία, βασισμένα 100% στην πλούσια ελληνική χλωρίδα και στη φιλοσοφία της αρχαίας ελληνικής ιατρικής, προσφέρουν υγεία και λάμψη.

Όλες οι φόρμουλές της εταιρείας περιέχουν υψηλής ποιότητας φυσικά συστατικά, όπως βοτανικά εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια και άλλα ενεργά συστατικά που προέρχονται από τη φύση, πλούσια σε ευεργετικές ιδιότητες, προσφέροντας άμεση αποτελεσματικότητα, χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό και το περιβάλλον.

Η βασική σύσταση των καλλυντικών Euthalia περιέχει ελαιόλαδο και κίστο, συστατικά τα οποία εδώ και αιώνες είναι γνωστά για τις αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητές τους, συμβατά με τον ανθρώπινο οργανισμό, έτσι ώστε η επιδερμίδα να τα απορροφά σε βάθος και η δράση τους να είναι άμεση και αποτελεσματική. Πρόκειται για καλλυντικά που καταπολεμούν το οξειδωτικό στρες και ισορροπούν την φυσική μας κατάσταση.

image001.jpg

Βασική αρχή της εταιρείας είναι ο σεβασμός προς τον άνθρωπο, τα ζώα και το φυσικό περιβάλλον για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι διαδικασίες παραγωγής των καλλυντικών γίνονται με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα και οι συσκευασίες είναι 100% ανακυκλώσιμες.

Με οδηγό την ίδια τη φύση για μια Βιώσιμη Ανάπτυξη, Οικονομία – Περιβάλλον – Κοινωνία, η Euthalia Natural Cosmetic Values βάζει το δικό της λιθαράκι, προσφέροντας ευεξία, λάμψη και ομορφιά μέσα από φυσικές, βιοενεργές και αποτελεσματικές φόρμουλες.

image003.jpg

(Δεν δοκιμάζονται σε ζώα, είναι gluten free και eco friendly.)

image005.jpg

«Γιατί η ομορφιά είναι ο συνδυασμός της φυσικής μας εμφάνισης και των αρετών της ψυχής μας.

image011.jpg

# Μπες στην οικογένεια των Euthalia

www.euthalia.com.gr

www.instagram.com/euthaliagr

www.facebook.com/EuthaliaNaturalCosmeticValues