Η Δούκισσα Νομικού προτείνει: Το τέλειο δώρο για τις γυναίκες μυρίζει βανίλια & καραμέλα

Η Δούκισσα Νομικού προτείνει: Το τέλειο δώρο για τις γυναίκες μυρίζει βανίλια & καραμέλα

Παρόλο που πολλοί πιστεύουν ότι το να αγοράσεις ένα άρωμα για κάποιον άλλον είναι δύσκολη αποστολή, τα δύο προϊόντα της Δούκισσας την κάνουν πολύ, μα πολύ πιο εύκολη.

Δεν υπάρχει γυναίκα που δε θέλει να βλέπει τον εαυτό της περιποιημένο. Η φροντίδα της επιδερμίδας μας και οι όμορφες μυρωδιές τονώνουν την αυτοπεποίθησή μας και είναι ανάμεσα σε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που μας κάνουν να χαμογελάμε στον καθρέπτη πριν φύγουμε από το σπίτι. Ένα δώρο ομορφιάς επομένως, σε μια γυναίκα είναι δεδομένο ότι θα εκτιμηθεί και θα αποδειχθεί χρήσιμο με κάθε τρόπο. Αντιπροσωπεύει μια εκδήλωση αγάπης, τρυφερότητας και φροντίδας και είναι η τελειότερη ιδέα για να κάνουμε λίγο pampering στα αγαπημένα μας κορίτσια.

Αναζητώντας λοιπόν, το δώρο που θα χαρίσουμε στην αδερφή, στη φίλη, στη μητέρα -και γιατί όχι και σε εμάς- πέσαμε πάνω σε μια δημοσίευση της αγαπημένης Δούκισσας Νομικού που αναφερόταν σε ένα πολύ κομψό και επιβλητικό gift box που ετοίμασε, στο οποίο ένωσε τα δύο best seller του brand της Doukissa Nomikou Collection: το άρωμα της που έχει γίνει ανάρπαστο και το αντίστοιχο γαλάκτωμα σώματος (και είναι και value for money - αφού αγοράζοντας το gift box set, αποκτάς τα δύο προϊόντα σε ειδική μειωμένη τιμή απ’ ότι αν αγόραζες το καθένα ξεχωριστά).

Βρες το gift box set της Δούκισσας Νομικού εδώ

Παρόλο που πολλοί πιστεύουν ότι το να αγοράσεις ένα άρωμα για κάποιον άλλον είναι δύσκολη αποστολή, τα δύο προϊόντα της Δούκισσας την κάνουν πολύ, μα πολύ πιο εύκολη.

Από την πρώτη φορά που θα μυρίσεις το άρωμα της Δούκισσας Νομικού το ερωτεύεσαι. Έχει ό,τι ψάχνει μια γυναίκα στο άρωμά της: είναι θηλυκό αλλά και girly, είναι κομψό αλλά και σέξι, διακριτικό, αλλά σαγηνευτικό. Με τις αρχικές νότες του που είναι γεμάτες με τη γλυκύτητα της καραμέλας και τη ζεστασιά της βανίλιας, αυτό το άρωμα συνδυάζει την απόλυτη θηλυκότητα με μια αισθησιακή τόλμη. Οι διακριτικές νότες των λευκών ανθών, των νούφαρων και του κόκκινου φραγκοστάφυλου προσθέτουν μια φρέσκια πινελιά, ενώ οι ξυλώδεις βασικές νότες εγγυώνται έναν μακροχρόνιο και αξέχαστο συνδυασμό. Φτιαγμένο αποκλειστικά με vegan συστατικά, αυτό το άρωμα είναι η τέλεια επιλογή για μια γυναίκα που αναζητά ένα άρωμα που “σου μένει”.

Βρες το άρωμα μαζί με το γαλάκτωμα εδώ

Το γαλάκτωμα σώματος της σειράς Doukissa Nomikou αντιπροσωπεύει την απόλυτη φροντίδα και περιποίηση. Με την ελαφριά του υφή που απορροφάται αμέσως, αφήνει την επιδερμίδα απαλή, ενυδατωμένη και υπέροχα αρωματισμένη. Εμπλουτισμένο με έλαια αβοκάντο, ηλιέλαιο και αμυγδαλέλαιο, αυτό το γαλάκτωμα προσφέρει βαθιά θρέψη και προστασία, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει την αφυδάτωση και τους ερεθισμούς. Η προβιταμίνη Β5 διατηρεί την υγρασία στο δέρμα, κάνοντάς το να δείχνει λαμπερό, νεανικό και υγιές. Συνδυάζοντάς το με το άρωμα Doukissa Nomikou, οι γυναίκες μπορούν να απολαύσουν μια απόλυτα αρωματική εμπειρία με αυξημένη διάρκεια και ένταση.

Η ένωση αυτών των δύο προϊόντων σε αυτό το πολύ elegant κουτί, έγινε με αφορμή τα γενέθλια του brand της Δούκισσας Νομικού, στα οποία γιόρτασαν τα 4 χρόνια λειτουργίας του Doukissa Nomikou Collection.

https://www.instagram.com/reel/Cx2zFYXorYO/

“Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευγνώμονες για όλη τη στήριξη και την αγάπη που μας δείξατε κατά τη διάρκεια αυτών των ετών.

Σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή, θέλουμε να σας προσφέρουμε κάτι εξαιρετικό που σίγουρα θα λατρέψετε. Ένα δώρο που αντιπροσωπεύει την αγάπη μας για εσάς και την αφοσίωσή μας στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας” ανέφερε η Δούκισσα Νομικού.

6A9A7904_RES.jpg

Βρες το beauty set της Δούκισσας Νομικού εδώ

Τα αρώματα έχουν τη δύναμη να ξυπνούν αναμνήσεις, να φέρνουν στην επιφάνεια συναισθήματα και να μας θυμίζουν στιγμές που ζήσαμε φορώντας το. Ένα άρωμα μπορεί να μας μεταφέρει σε μια ξεχωριστή ημέρα, σε μια αγκαλιά που αγαπάμε, ή ακόμη και σε έναν τόπο που έχουμε επισκεφθεί. Οπότε όταν επιλέγουμε ένα άρωμα ως δώρο, δεν προσφέρουμε απλά ένα ωραίο μπουκάλι, αλλά μια προσωπική εμπειρία, ένα συναίσθημα, μια ανάμνηση που θα διατηρηθεί στον χρόνο.

More Info:

Για να βρεις το gift box με το άρωμα και το γαλάκτωμα της Δούκισσας Νομικού πάτησε εδώ

* Αγοράζοντας το gift box set, αποκτάς τα δύο προϊόντα σε ειδική μειωμένη τιμή απ’ ότι αν αγόραζες το καθένα ξεχωριστά