Syoss x Düsseldorf: 24 ώρες γεμάτες έμπνευση και λάμψη

Ευαγγελία Αλπίδου
Syoss x Düsseldorf: 24 ώρες γεμάτες έμπνευση και λάμψη

Η Beauty Editor, Ευαγγελία Αλπίδου, ταξίδεψε με το αγαπημένο hair brand Syoss, στο Düsseldorf για να μάθει τα πάντα για τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Intense Plex.

Τα προϊόντα του Syoss έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια μία σταθερή θέση στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών μας. Μπορούμε να πούμε ότι είναι συνώνυμο της περιποίησης, του styling και της βαφής. Προσωπικά (εδώ Ευαγγελία) έχω εμμονή με το συγκεκριμένο brand και όταν έμαθα ότι θα κάνω επαγγελματικό ταξίδι με το team του Syoss, δεν σου κρύβω, ότι ξετρελάθηκα!

Η αλήθεια είναι ότι, έχω βρει την σειρά Syoss που ταιριάζει σε εμένα, αλλά περίμενα με ανυπομονησία να μάθω για τη νέα προσθήκη στην οικογένεια του Brand που τόσο αγαπώ. Από την άλλη, τα προϊόντα του Syoss styling με βοηθούν να έχω διαρκώς τέλεια μαλλιά, που μοιάζουν λες και βγήκα μόλις από το κομμωτήριο και αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό είναι αυτό για τη δουλειά μου. Όταν έλαβα, λοιπόν, την πρόσκληση για το ταξίδι στο Düsseldorf, με αφορμή το λανσάρισμα της νέας σειράς Syoss Intense Plex Hair Care, ήταν η ευκαιρία να μάθω -μέσα σε 24 ώρες- τα πάντα για το αγαπημένο μου brand και -επιτέλους- ήρθε η ώρα, να τα μοιραστώ μαζί σου…

Το check in στο ξενοδοχείο

Με την άφιξή μας στο moody Düsseldorf, κάναμε check in σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, το Ruby Luna. Πριν ανέβουμε στο δωμάτιό, όλες οι κοπέλες έλαβαν από ένα goodie bag, το οποίο περιείχε την νέα σειρά του Syoss, Intense Plex Hair Care και κάποια skincare προϊόντα για ένα γρήγορο beauté. Όπως αντιλαμβάνεσαι, με το που μπήκα στο δωμάτιο έλουσα αμέσως τα μαλλιά μου για να δοκιμάσω τη νέα σειρά! Το αποτέλεσμα ούτε εγώ η ίδια το πίστευα!

Τα μαλλιά μου ήταν super απαλά και λαμπερά, ενώ μία απίστευτη μυρωδιά φρεσκάδας πλημμύριζε το χώρο κάθε φορά που έκανα οποιαδήποτε κίνηση με το κεφάλι μου. Αφού, ετοιμαστήκαμε, με black-silver metallic items -σύμφωνα με το dress code του event- ανεβήκαμε στον τελευταίο όροφο για το styling των μαλλιών μας. Πριν σου πω όμως για τα όσα έγιναν σε αυτή την προετοιμασία, πρέπει να μάθεις για τη νέα σειρά Syoss, Intense Plex Hair Care.

Intense Plex Hair Care: Η σειρά που επανορθώνει τους δεσμούς της τρίχας

Η νέα σειρά του Syoss, Intense Plex Hair Care, επανορθώνει εκατομμύρια σπασμένους δεσμούς τρίχας, ενδυναμώνοντας τα μαλλιά από το εσωτερικό, αποκαλύπτοντας έντονη λάμψη.​ Η νέα σειρά αποτελείται από το σαμπουάν Intense Plex Shampoo, το οποίο απευθύνεται σε πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά και τα κάνει 5 φορές πιο δυνατά*. Έπειτα, έρχεται το Intense Plex Deep Conditioner για απαλά, ευκολοχτένιστα μαλλιά, ενώ προσφέρει 20 φορές πιο δυνατά μαλλιά*. Τέλος, η σειρά ολοκληρώνεται από το Leave-In Serum Intense Plex το οποίο χαρίζει λεία, λαμπερά και απαλά μαλλιά και είναι ό, τι πρέπει για πριν το styling. Και μιας που το έφερε η κουβέντα…

Pre-party styling by Syoss

Πριν μας παραλάβουν τα οχήματα για το event, το team του Syoss, επιμελήθηκε το styling των μαλλιών μας. Editors, μοντέλα και influencers από όλο τον κόσμο, που είχαν έρθει για το event, απέκτησαν τα πιο iconic και stylish χτενίσματα που έχω δει ποτέ μου. Wet looks, άφρο μπούκλες, wavy hair, sparkle hair clips και headbands με φτερά και πούπουλα απογείωναν το κάθε outfit.

Εγώ, επέλεξα ένα wavy wet look με διακριτικές pearl πινελιές που ξεπηδούσαν μέσα από τα μαλλιά. Οι hair artists, του Syoss, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό! Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε η ώρα και κατεβήκαμε στο lobby για να μεταφερθούμε σιγά-σιγά προς το event.

A fabulous hairstyle catwalk

Ο χώρος του event ήταν 20 λεπτά πιο έξω από το κέντρο της πόλης σε ένα πρωτοποριακό, γεωμετρικό χώρο, Langen Foundation σχεδιασμένο από τον Ιάπωνα αρχιτέκτονα Tadao Ando και περιτριγυρισμένο από ανθισμένες κερασιές. Το μωβ κυριαρχούσε και στο εσωτερικό, καθώς όλος ο χώρος ήταν φωταγωγημένος με ροζ, μωβ και λιλά αποχρώσεις, όπως ακριβώς και τα χρώματα του logo της νέα σειράς του Syoss, Intense Plex Hair Care.

Καθίσαμε, λοιπόν, στις θέσεις μας, έχοντας στο χέρι ένα δροσερό cocktail σε μωβ-μπλε αποχρώσεις matchy-matchy με το background, για να απολαύσουμε το hairstyle catwalk.

It’s show time! Τα μαλλιά των μοντέλων ακτινοβολούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της πασαρέλας με απίστευτη λάμψη και ζωντάνια. Καστανές, μελί, πλατινέ και σκούρες αποχρώσεις αναδείκνυαν κάθε μήκος και τύπο μαλλιών και ταίριαζαν τέλεια με οποιοδήποτε styling.

Στο τέλος, μαζί με τα μοντέλα περπάτησαν και οι local ambassadors του Syoss, μεταξύ των οποίων ήταν και η αγαπημένη Ελληνίδα influencer, Χριστίνα Μπόμπα. Μάλιστα, η Χριστίνα συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή φωτογράφιση editorial του brand για το γερμανικό περιοδικό TUSH Magazine στο Αμβούργο εκπροσωπώντας την Ελλάδα!

Βλέπεις, η stunning Χριστίνα, είναι το νέο κεντρικό πρόσωπο του Syoss και αν θέλεις να αποκτήσεις και εσύ τα πλούσια, σοκολατί μαλλιά της, πλέον μπορώ να σου πω ακριβώς πώς θα το κάνεις! Η Χριστίνα χρησιμοποιεί τη μόνιμη βαφή χωρίς αμμωνία Syoss Oleo Intense στην απόχρωση 4-86 Καστανό Σοκολατί! Δοκίμασέ την για πλούσιο χρώμα μεγάλης διάρκειας και 100% κάλυψη λευκών, με 4 Ιαπωνικά έλαια, που προσφέρουν εντατική περιποίηση και χαρίζουν απαλά, λαμπερά και μεταξένια μαλλιά.

Το styling των μοντέλων και της ίδιας της Χριστίνας, επιμελήθηκε η νέα Hair Creative Director του Syoss, Kiyoko Odo και κάθε ένα από τα looks που παρέλασαν μπροστά μας μπήκε στην λίστα μου για την επόμενη εμφάνιση που θα κάνω.

Μετά από το catwalk, μεταφερθήκαμε στον επόμενο χώρο ο οποίος ήταν στολισμένος με τα νέα προϊόντα της σειράς, Intense Plex Hair Care. Φυσικά, ακολουθήσε ξέφρενη μουσική, περαστό φαγητό και ποτό και photo booth με τα προϊόντα του Syoss.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η βραδιά, οι beauty editors είχαν την τιμή να μιλήσουν με την Kiyoko Odo. Η αλήθεια είναι πώς ανυπομονούσα πολύ για αυτή την ώρα, καθώς ήταν η πρώτη μου συνέντευξη. Δεν θα σου πω πολλά τώρα, γιατί η αναλυτική συνέντευξη θα ανέβει σύντομα, κράτα όμως ότι η Kiyoko Odo είναι από την Ιαπωνία, αλλά αγαπάει πολύ την Ελλάδα και ειδικά τα νησιά μας. Και κάτι ακόμα που ίσως να μην ξέρεις… Η επιλογή της Kiyoko ως Syoss Hair Creative Director δεν ήταν τυχαία!

H μάρκα Syoss βλέπεις, έχει βαθιές ρίζες στην ιαπωνική παράδοση! Ιδρύθηκε στην Οσάκα της Ιαπωνίας το 1977, και συνεχίζει να αναπτύσσει προϊόντα εμπνευσμένα από τις ιαπωνικές αρχές ομορφιάς, που δίνουν έμφαση στην υγιή όψη των μαλλιών και στα φυσικά συστατικά. Γι’ αυτό επιλέχθηκε και το εντυπωσιακό Langen Foundation που σχεδίασε ο Ιάπωνας αρχιτέκτονας Tadao Ando για να φιλοξενήσει το global event του brand. Έτσι, αν και το Syoss μπορεί να μην είναι -πλέον- αποκλειστικά ιαπωνική μάρκα, η προσέγγισή του στη φροντίδα των μαλλιών και η αισθητική του, διαμορφώνεται σίγουρα από την ιαπωνική του κληρονομιά.

Εφόσον, τελείωσαν όλες οι κοπέλες με τις συνεντεύξεις, βγάλαμε μία αναμνηστική φωτογραφία και μεταφερθήκαμε ξανά στον χώρο του πάρτι.

A trip to remember

Την επόμενη ημέρα πήραμε πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολούθησε το check out γύρω στις 11:00 το πρωί. Παρόλο που ήταν ένα ταξίδι αστραπή, όλες είχαμε ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό μας, από την αξέχαστη εμπειρία που ζήσαμε το προηγούμενο βράδυ. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι τα μαλλιά μας είχαν διατηρήσει το styling και η μυρωδιά από τα hair products ήταν τόσο φρέσκια που ήταν σαν να λουστήκαμε εκείνη την ώρα. Τα προϊόντα Syoss καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών, ενώ η νέα σειρά Intense Plex έρχεται να ξεκλειδώσει τη λάμψη από τα μαλλιά μας! Πριν το καταλάβουμε είχε έρθει η ώρα να πάμε στο αεροδρόμιο και να επιστρέψουμε πίσω στην Αθήνα. Οι βαλίτσες μας ήταν γεμάτες από τα προϊόντα της σειράς, τα οποία ανυπομονούσαμε να απολαύσουμε ξανά, ενώ το μυαλό μας ήταν γεμάτο εικόνες και αναμνήσεις από ένα αξέχαστο ταξίδι.

Thank you, Syoss Team!

*σε σύγκριση με μαλλιά που δεν έχει εφαρμοστεί το προϊόν