Ώρα να γνωρίσετε τα κορίτσια του The Big Pony

Ώρα να γνωρίσετε τα κορίτσια του The Big Pony

Andrea, Daniela, Juliana και Cris. Η καθεμία έχει το δικό της άρωμα και στυλ.

Το #1 είναι το Sporty, το #2 το Sensual, το #3 το Free-Spirited και το #4 το Stylish. Αυτά είναι τα 4 καινούρια αρώματα του Ralph Lauren για τις γυναίκες από τη συλλογή The Big Pony Fragrance Collection For Women και το καθένα από αυτά έχει τη δική του εκπρόσωπο, το κορίτσι που το αντιπροσωπεύει. Ποια είναι αυτά;

Η Andrea είναι η σπορ έκδοση, άρα το το #1. Είναι από τη Ρουμανία και είναι 20 χρόνων. Εκπροσωπεί το μπλε άρωμα της σειράς, και όπως λέει η ίδια «είναι ένα άρωμα που μπορείς να το φορέσεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οποιαδήποτε εποχή αφού έχει γκρέιπφρουτ, γιασεμί και λάιμ.»

Το #2 εκπροσωπείται από την αισθησιακή Daniela από το Μεξικό, που είναι 25 ετών. Το έντονο ροζ είναι το χρώμα του και όπως λέει η Daniela «είναι μυστηριώδες και flirty, σαν κι εμένα!»

Η 20χρονη Juliana από το Σύδνεϋ της Αυστραλίας είναι το πρόσωπο του #3. Το κίτρινο άρωμα είναι αυτό που αντιπροσωπεύει το ελεύθερο πνεύμα, και είναι αναπάντεχο, όπως τα συστατικά του: αχλάδι και κουμ-κουάτ. «Είναι πολύ θηλυκό και είναι πολύ εύκολο να φορεθεί» λέει η Juliana που της αρέσει η λιακάδα και το αγαπημένο της χρώμα είναι το κίτρινο.

Τέλος, η Cris των 19 χρόνων από την Δομινικανή Δημοκρατία, εκπροσωπεί το μοβ άρωμα με το #4. «Το άρωμα μου είναι για super stylish γυναίκες σαν κι εμένα» λέει η Cris για το #4.