Πώς θα ανακουφίσετε την πολύ ξηρή επιδερμίδα

Πώς θα ανακουφίσετε την πολύ ξηρή επιδερμίδα

Με μία κίνηση! 

Αίσθηση τραβήγματος, κοκκινίλες, ξηρότητα... Όταν ο δερματικός φραγμός της επιδερμίδας υπολειτουργεί την καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτη στους στρεσογόνους παράγοντες του περιβάλλοντος. Αφυδατωμένη, άχρωμη και ανομοιόμορφη, η επιδερμίδα χάνει τον όγκο και τη λάμψη της, δείχνει συνεχώς ταλαιπωρημένη.

Αν έχετε αυτά τα "συμπτώματα" μη χάνετε χρόνο: δοκιμάστε την υπερενισχυμένη θεραπεία διπλής δράσης Crème Jeunesse Ultra Nourrissante Sur Hydratante της Rexaline. Στην καρδιά της περιέχει το Nutri-Complex, ένα κοκτέιλ θρεπτικών συστατικών (εκχύλισμα ελαίων ηλίανθου, βούτυρο καριτέ και Bisabolol) που βοηθούν την επιδερμίδα να ανακτήσει τα λιπίδια που απουσιάζουν από την επιφάνειά της και το Rexaline Complex που βασίζεται σε δύο μορφές υαλουρονικού οξέος: Το υαλουρονικό οξύ με υψηλό μοριακό βάρος που λειτουργεί σφραγίζοντας την υγρασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας και λειαίνοντάς την άμεσα και το διυλισμένο υαλουρονικό οξύ με χαμηλό μοριακό βάρος που εισχωρεί έως τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, διεγείροντας τη φυσική σύνθεση υαλουρονικού οξέος.

Επιπλέον, αυτή η δραστική θεραπεία αντιμετώπισης της ξηρότητας είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα γλυκόριζας που αποκαθιστά τη λάμψη και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας καθώς η πλούσια και γεμάτη υφή της απαλύνει και περιποιείται άμεσα την επιδερμίδα.

Θα την βρείτε αποκλειστικά στα Sephora