Julie Bowen: Ποιο είναι το χειρότερο beauty treatment που έχει κάνει ποτέ;

Julie Bowen: Ποιο είναι το χειρότερο beauty treatment που έχει κάνει ποτέ;

Η πρωταγωνίστρια του Modern Family και τα μυστικά ομορφιάς της

Η Julie Bowen - η Claire Dunphy της δημοφιλούς σειράς Modern Family- δεν είναι απλά μια όμορφη γυναίκα. Είναι γοητευτική, λαμπερή, έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και δεν φοβάται να αυτοσαρκάζεται!

Η ηθοποιός μίλησε στο refinery29 πρόσφατα για το πώς περιποιείται τον εαυτό της ενώ αποκάλυψε και τη χειρότερη θεραπεία που έχει κάνει ως τώρα!

Πώς περιποιείται την επιδερμίδα της:

"Για να πω την αλήθεια, το δέρμα μου έχει τα πάνω και τα κάτω του και έπρεπε να μάθω τι του αρέσει και τι όχι. Συνήθως δεν έχω χρόνο να κάνω facials και ένα κάρο βήματα φροντίδας, γιαυτό κρατάω την καθημερινή μου φροντίδα απλή και ποντάρω στην ρετινόλη. Λατρεύω το Rapid Wrinkle Repair της Neutrogena το οποίο είναι πολύ "ευγενικό" και δεν έχω να ανησυχώ. Απλά κοιτάζω στον καθρέφτη και σκέφτομαι: "Wow πού πήγαν οι ρυτίδες μου;! Σοβαρά, είναι τόσο καλό.

Η καθημερινή μου ιεροτελεστία περιλαμβάνει τα βασικά: Καθαρισμό, χρησιμοποιώ το serum μία φορά την ημέρα, και μετά είτε βάζω την κρέμα ημέρας είτε της νύχτας, και αντηλιακό απο πάνω την ημέρα. Δεν κάνω πολλά αλλά πιστεύω πως αν έχεις ωραίο δέρμα, έχεις ένα δυνατό χαρτί στα χέρια σου."

Το χειρότερο treatment που έχει κάνει...

"Έχω δοκιμάσει διάφορα περίεργα κατά καιρούς αλά το χειρότερο το έχω κάνει στην εφηβεία, όπου διάβασε σε ένα περιοδικό για μια μάσκα μαλλιών με ελαιόλαδο και μαγιονέζα. Επειδή δεν είδα ελαιόλαδα, έβαλα φυστικέλαιο και μετά τύλιξα τα μαλλιά μου με μια πλαστική μεμβράνη και κάθισα στον ήλιο. Η μυρωδιά ήταν άθλια και δεν μπορούσα να την βγάλω και όχι μόνο αυτό αλλά έκανε και την μπανιέρα γλιστερή και έπεσα! Α, και μετά ήταν το οξυζενέ που χρησιμοποίησα για να ξανοίξω τα μαλλιά μου... "