Η πιο αέρινη προστασία από τον ιδρώτα!

Η πιο αέρινη προστασία από τον ιδρώτα!

Το νέο αποσμητικό Nivea Deo Talc Sensation τα έχει όλα! 

Αν λατρεύετε την αίσθηση της πούδρας στην επιδερμίδα σας, το νέο αποσμητικό της Nivea θα μπει στη λίστα με τα αγαπημένα σας προϊόντα της σεζόν!

To Deo Talc Sensation,προσφέρει εξαιρετική προστασία κατά της εφίδρωσης χάρη στην πούδρα kaolin που περιέχει, ένα φυσικό ορυκτό πολλαπλών εφαρμογών, γνωστό για την αίσθηση απαλότητας που χαρίζει και τις απορροφητικές του ιδιότητες. Και επειδή τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να περιμένουμε ούτε λεπτό για να ντυθούμε, το Talc Sensation στεγνώνει άμεσα και κρατάει την επιδερμίδα στεγνή, λεία και απαλή έως και 48 ώρες!

Όσο για το άρωμά του, είναι διακριτικό ώστε να μην μπερδεύεται με το άρωμά σας- ένας συνδυασμός από αναζωογονητικές νότες εσπεριδοειδών, όπως το περγαμόντο, το πορτοκάλι και ξεχωριστά συστατικά όπως το τριαντάφυλλο και το lily of the valley, που αφήνουν μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας.

Σχεδιασμένο αποκλειστικά για γυναίκες, το Nivea Talc Sensation αγγίζει όλες τις αισθήσεις. Προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ προστασίας της επιδερμίδας και άνεσης, δημιουργώντας παράλληλα μια αίσθηση ευεξίας και κυκλοφορεί σε spray και roll on για να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει!