H Apivita ξεκίνησε σεμινάρια ομορφιάς!

H Apivita ξεκίνησε σεμινάρια ομορφιάς!

Πολλά και ενδιαφέροντα- κλείστε θέση beauties! 

Η Apivita μετράει 35 χρόνια έρευνας, δημιουργίας και καινοτομίας σε θέματα υγείας και ομορφιάς και θέλει να τα μοιραστεί με όλες μας μέσα από συζητήσεις, σεμινάρια και workshop!

Στην αίθουσα Ιπποκράτης του ολοκαίνουριου The APIVITA Experience Store θα παρουσιάζονται από εξειδικευμένους συνεργάτες και επιστήμονες, μέσα από διαδραστικά και ζωντανά σεμινάρια, συμβουλές και προτάσεις που βρίσκουν πρακτικές εφαρμογές στην καθημερινότητά μας, βελτιώνουν την της ζωής μας και διευρύνουν τις γνώσεις μας.

Το πρόγραμμα για τον Μάιο και τον Ιούνιο έχει ήδη βγει, και είναι πλούσιο σε θέματα ομορφιάς, υγείας, ευζωϊας, πολιτισμού και οικολογίας. Αρωματοθεραπεία, αποτοξίνωνση, διατροφή, βοτανολογία, μελισσοκομία, η ζωή στην πόλη μας, είναι μερικές μόνο από τις θεματικές που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Σημειώστε πως για τους συμμετέχοντες θα ισχύουν εκπτώσεις, προσφορές αλλά και ειδικά πακέτα σε προϊόντα και υπηρεσίες!

Τα σεμινάρια εχουν ήδη ξεκινήσει και σας προτείνουμε να τα παρακολουθήσετε γιατι θα μάθετε μοναδικά μυστικά από διακεκριμένους ειδικούς! Όλες τις πληροφορίες θα τις βρείτε στο site της Apivita αλλά και στη σελίδα της στο facebook.

Info

The APIVITA Experience Store

Σόλωνος 6 και Κανάρη, Kολωνάκι, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 21036405690