Ένα sorbet που ξεδιψάει το πρόσωπο!

Ένα sorbet που ξεδιψάει το πρόσωπο!

Νέα, δροσερή κρέμα ημέρας από την The Body Shop

Είμαστε πλέον επισήμως στο καλοκαίρι, και αν ξεκινήσατε να ψάχνετε μια πιο ελαφριά κρέμα ημέρας λόγω ζέστης, ρίξτε μια ματιά στη νέα, ενδιαφέρουσα πρόταση της The Body Shop.

To Vitamin E Aqua Boost Sorbet μοιάζει με μια έκρηξη αναζωογονητικής φρεσκάδας, έχει βελούδινα απαλή υφή και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση,
βοηθώντας την επιδερμίδα να αντιμετωπίσει τις υψηλές θερμοκρασίες. Στην καρδιά του βρίσκεται η τεχνολογία Aqua Sphere, μικροσκοπικές σφαίρες ενυδάτωσης που λειτουργούν ως μικροσκοπικά ρεζερβουάρ και διατηρούν εκατοντάδες φορές το βάρος τους σε αγνό νερό.

Κάθε ένα περιέχει περισσότερες από 2 εκατομμύρια Aqua Spheres, προσφέροντας ενυδατική τροφή στην επιδερμίδα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, περιέχει σιταρέλαιο, βούτυρο βουτυροσπέρμου και σογιέλαιο από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, ώστε να συνδυάζει τη φυσική ενυδατική δύναμη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ενυδάτωση. Το σογιέλαιο, γνωστό για τις πλούσιες ενυδατικές του ιδιότητες περιποιείται ακόμα και την εξαιρετικά ξηρή και ώριμη επιδερμίδα και για τη συγκεκριμένη σύνθεση προέρχεται από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες και το συνεταιρισμό Gebana στη Βραζιλία.

Η ελαφριά, sorbet υφή του Vitamin E Aqua Boost Sorbet απορροφάται από την επιδερμίδα αφήνοντάς τη ματ και δροσερή - ο τέλειος συνδυασμός για το καλοκαίρι!