Xmas chic: Το πιο elegant μακιγιάζ των Χριστουγέννων είναι πανεύκολο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Xmas chic: Το πιο elegant μακιγιάζ των Χριστουγέννων είναι πανεύκολο
Gregory Scaffidi/IMAXTREE.COM

Το είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Dior και θα το αντιγράψουμε απόψε αλλά και αύριο!

Χρόνια πολλά Queenettes! Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και δεν μπορούμε να κρύψουμε τη χαρά μας. Απόψε θα φάμε, θα βγούμε και θα διασκεδάσουμε και θέλουμε επιτέλους, να γεμίζει λίγη λάμψη η ζωή μας. Γι΄αυτό έχουμε σκεφτεί ήδη το μακιγιάζ που θα κάνουμε και είναι ό, τι πιο elegant είδαμε στις χειμερινές πασαρέλες. Τα μοντέλα στο catwalk του οίκου Dior βλέπεις, παρέλασαν σχεδόν άβαφα, με λίγη ιριδίζουσα λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και υπέροχα κομψά χτενίσματα.

Dior-bbt-F22-064.jpg

Στα μάτια

Λατρέψαμε αυτό το simple chic μακιγιάζ γιατί αφενός ταιριάζει σε όλες, και αφετέρου μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε σχήμα ματιών ή και τύπο κοριτσιού, τόσο εύκολα. Εύκολη επίσης είναι και η εφαρμογή του, αφού δεν απαιτεί ίδιες γραμμές και ακρίβεια, παρά μόνο ένα μικρό πινέλο. Η σκιά που σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις είναι η Dior, Mono Couleur Couture High-Color Eyeshadow Long-Wear Spectacular Finish στην απόχρωση Νο 006. Το θέμα όμως δεν είναι τα μάτια –αν και κλέβουν την παράσταση- αλλά η επιδερμίδα.

shadow.png

SteamPod 4: Το δώρο που οφείλεις στα μαλλιά σου είτε είναι naughty, είτε nice

Στην επιδερμίδα

Η επιδερμίδα των μοντέλων, έμοιαζε να λάμπει από μέσα προς τα έξω και για να το πετύχεις πρέπει να ακολουθήσεις πολύ συγκεκριμένα βήματα. Θα πρέπει να καθαρίσεις και να ενυδατώσεις το δέρμα σου πολύ καλά πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ. Έπειτα, θα πρέπει να αφιερώσεις λίγα λεπτά στο μασάζ. Ναι, στο μασάζ. Μόνο με αρκετό μασάζ θα καταφέρεις κάνεις την επιδερμίδα σου να αποκτήσει φρεσκάδα και λάμψη, που θα φανεί κάτω από το μακιγιάζ.

Dior-bbt-F22-028.jpg

Για να βοηθήσεις το μεικάπ σου τώρα, προτείνουμε να βάλεις πριν από αυτό, την κρέμα Filorga Oxygen-Glow CC Cream SPF30. Ναι έχει SPF, αλλά δεν έχει σημασία. Δίνει την πιο ρεαλιστική και υπέροχη λάμψη στην επιδερμίδα. Βάλε λίγη ποσότητα και εφάρμοσέ την πριν από το foundation σου σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό.

Filorga-Oxygen-Glow-CC-Cream-SPF30.jpg

Τέλος, για να έχεις ένα φυσικά ροδαλό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις ένα ροδαλό ρουζ, ακόμα και αν νομίζεις ότι δεν σου ταιριάζει. Είναι το χρώμα της υγείας και της φρεσκάδας, και ένα τόσο elegant μακιγιάζ απαιτεί αυτή τη φρεσκάδα.

Όσο για το ντεμακιγιάζ…

Η πιο εύκολη, απολαυστική και luxurious λύση είναι τα Pom Pon Gold. Τα Pom Pon Gold, είναι η πιο πολυτελής και απολαυστική εκδοχή των κλασικών Pom Pon. Κάθε ένα είναι εμποτισμένο με ένα μείγμα από χρυσό και φυτικό κολλαγόνο, και αφαιρεί το μακιγιάζ με μία κίνηση, ενώ παράλληλα θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα και τη γεμίζει θρέψη και ενυδάτωση.

1671799754051-319933379-image007.png

Είναι σούπερ πρακτικά και κάνουν το ντεμακιγιάζ πανεύκολο και απολαυστικό.. άρα δεν έχεις λόγο να κοιμηθείς βαμμένη, όσα κοκτέιλ και αν έχεις πιεί! Καλά να περάσεις Queen και χρόνια πολλά με υγεία!

Το μυστικό με το highlighter για να απογειώσεις το party makeup look