Το μυστικό με το highlighter για να απογειώσεις το party makeup look

Μαρία Ροδίτη
Το μυστικό με το highlighter για να απογειώσεις το party makeup look
Isidore Montag/IMAXTREE.COM

Party makeup look χωρίς highlighter δεν υπάρχει, αλλά ένα είναι το trick για να διαφοροποιηθείς και να ξεχωρίσεις με το μακιγιάζ σου.

Η Pat McGrath είναι μια από τις πιο περιζήτητες μακιγιέζ στη βιομηχανία της ομορφιάς για έναν πολύ βασικό λόγο: ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός. Αρκεί ένα scroll στο Instagram account της για να καταλάβεις πώς πραγματικά μεταμορφώνει το κάθε πρόσωπο και πόση αδυναμία έχει στα party looks.

Η διάσημη makeup artist είναι master στα γιορτινά μακιγιάζ, στα οποία όμως δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Ό,τι κάνει είναι κομψό και ξεχωριστό και γίνεται ακόμα πιο ωραίο χάρη σε ένα super hack με το highlighter που έχει η Pat.

Candlelit skin: Πώς θα πετύχεις το απόλυτο makeup trend των Χριστουγέννων σε 6 βήματα

Το μυστικό με το highlighter για party makeup looks σε άλλο level

Η Pat McGrath λατρεύει το χρυσό, το bronze και τις λάμψεις στο μακιγιάζ. Και έχει μοιραστεί με τις fans της το απόλυτο trick λάμψης που θα αναβαθμίσει το κάθε γιορτινό μακιγιάζ. Ποιο είναι αυτό; Το highlighter.

highlighter_eswteriki_gonia.jpg

Η διακεκριμένη makeup artist, λοιπόν, λέει ότι για να είναι άκρως εντυπωσιακό και λαμπερό ένα festive μακιγιάζ πρέπει να βάλεις highlighter σε ροζ-χρυσό στην εσωτερική γωνία του ματιού. Και πώς θα το βάλεις; Πολύ απλά! Πάρε λίγη ποσότητα highlighter με το πινέλο, κλείσε τα μάτια και ταμποναριστά βάλε το στην κόγχη. Κι όλα αυτά πριν ξεκινήσεις να απλώνεις σκιά ματιών.

Αν θέλεις περισσότερη λάμψη επέκτεινε το highlighter ως το κόκαλο του φρυδιού

Αν θέλεις να λάμπεις περισσότερο στις γιορτές των Χριστουγέννων, τότε δεν θα μείνεις μόνο στο highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού. Η Pat McGrath προτείνει να τραβήξεις με πινέλο μια γραμμή highlighter από την εσωτερική γωνία του ματιού παράλληλα με το φρύδι και μέχρι το κόκαλο του φρυδιού. Εύκολο δεν είναι;

HIGHLIGHTER_TRICK.jpg

Δες, λοιπόν, τώρα στην gallery 3 highlighters σε ροζ χρυσό για να ξέρεις τι ακριβώς θα ζητήσεις όταν πας για beauty shopping, ώστε να ολοκληρώσεις μοναδικά το party makeup look των Χριστουγέννων.