Εσύ κοιμάσαι και η Elancyl σμιλεύει το σώμα σου!

Εσύ κοιμάσαι και η Elancyl σμιλεύει το σώμα σου!

Με μια πρωτοποριακή σύνθεση που κάνει θαύματα

Λιγότερα από 5 λεπτά κάθε βράδυ είναι αρκετά για να δεις το σώμα σου να αλλάζει: σε συνδυασμό, πάντα, με ισορροπημένη διατροφή, η Elancyl σου δίνει ένα εξαιρετικό όπλο που καταπολεμά την κυτταρίτιδα- και αυτό το αποδεικνύουν όχι μόνο οι κλινικές μελέτες αλλά και ο καθρέφτης σου!

Το βράδυ είναι η ιδανική στιγμή για την φροντίδα του σώματος καθώς γίνεται καλύτερη διείσδυση των συστατικών, επιταχύνεται φυσιολογικά η αποσυμφόρηση των ιστών και εδώ αναλαμβάνει δράση το Cellu Slim Night: μια φόρμουλα νυχτερινής φροντίδας που ενεργοποιεί την αποδέσμευση του λίπους κατά τη διάρκεια του ύπνου. Βασικό συστατικό του, το GP4G, ένα μόριο - προϊόν θαλάσσιας βιοτεχνολογίας, το οποίο είναι μεταφορέας ενέργειας, ευνοεί την κυτταρική διέγερση και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε επίπεδο λιποκυττάρων, το μόριο GP4G μετατρέπεται σε ΑΤΡ και έτσι δραστηριοποιεί το μηχανισμό αποδέσμευσης των λιπών στα λιποκύτταρα κατά τη διάρκεια της νύχτας- με απλά λόγια: ξυπνά και ενισχύει την εποδέσμευση των λιπών, που και αυτή "κοιμάται" τη νύχτα.

Από τη 14η νύχτα θα δείτε αποτέλεσμα: το δέρμα είναι τονωμένο, σφριγηλό και ελαστικό, η όψη φλούδας πορτοκαλιού μειώνεται κατά 22%, η σιλουέτα αναδιαμορφώνεται και γίνεται πιο σφριγηλή- και όλα αυτά, με λίγες απλές κινήσεις (οι επιστήμονες της Elancyl έχουν βρει μια ειδική τεχνική μασάζ για ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση των συστατικών και αποτελεσματικότητα), λίγο πριν τον ύπνο!