Το Collagen Pro- active γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας!

Το Collagen Pro- active γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας!

Κάθε μέρα είναι η ημέρα της γυναίκας. Μια φορά το χρόνο, όμως, την τιμούν! Στις 8 Μαρτίου γιορτάζει η γυναίκα, η κόρη, η σύζυγος, η μάνα, η φίλη.


Το Collagen Pro- active, το αυθεντικό κολλαγόνο, λατρεύει την γυναίκα και το αποδεικνύει έμπρακτα, καθώς φροντίζει καθημερινά για την υγεία και την εμφάνισή της.


Το CollagenPro-Active περιέχει μία μοναδική σύνθεση κορυφαίας ποιότητας υδρολυμένου κολλαγόνου, πλούσιου σε συγκεκριμένα αμινοξέα: γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη, τα οποία απορροφώνται εύκολα από το ανθρώπινο σώμα, ενώ δεν φέρει καμία προσθήκη υαλουρονικούοξέως, γλουκοσαμίνης, χονδροϊτίνης, ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού. Τα πεπτίδια κολλαγόνου διαθέτουν 2 βασικές λειτουργίες, αφού αποτελούν μία φυσική πηγή αμινοξέων, είναι βιολογικά ενεργά και τονώνουν την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα.


Η αναπλήρωση αυτών των αμινοξέων είναι βασική για τη διατήρηση της ποσότητας του κολλαγόνου που απαιτείται για:


α) την ομορφιά, δηλαδή για ένα υγιές, νεανικό δέρμα γεμάτο σφριγηλότητα και ελαστικότητα, αλλά και για πιο γερά νύχια και μαλλιά.
β) την υγεία και τη σωστή λειτουργία των ούλων, των οστών, των αιμοφόρων αγγείων και των αρθρώσεων.

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro- active από το site www.collagenpower.gr , τη σελίδα στο Facebook με πάνω από 118.000 φίλους και τη σελίδα στο Instagram #collagenpower

DPG Network