Τα μαλλιά σου μαρτυρούν… με τι διάθεση ξύπνησες!

Τα μαλλιά σου μαρτυρούν… με τι διάθεση ξύπνησες!

Κάποιες ημέρες ξυπνάς με πιο hippie διάθεση, κάποιες άλλες με rock. Μερικά πρωινά ξυπνά μαζί σου το αγοροκόριτσο και άλλες... η Brigitte Bardot. Πάρε εμένα για παράδειγμα... είμαι μόνιμα ένα αγοροκόριτσο όμως κάποια πρωινά βγαίνει το hippie girl από μέσα μου και καταλήγω με κοτσιδάκια. Όλες έχουμε πολλές πλευρές στον χαρακτήρα μας που ψάχνουν τρόπο έκφρασης και μάντεψε ποιος είναι αυτός... Τα μαλλιά φυσικά! Σε αυτά «ξεσπάμε», αυτά βάζουν την τελευταία ή και την πρώτη λέξη (πόσες φορές δεν ντύθηκες με βάση το χτένισμά σου) στο look μας.

Τα μαλλιά καθρεφτίζουν την διάθεσή μας και αν με ρωτάς, όταν ήμουν μικρότερη, μπορούσα να καταλάβω αν οι καθηγήτριές μου έχουν νεύρα από τον τρόπο με τον οποίο ήταν χτενισμένες. Ναι, τα ρούχα είναι εξίσου ενδεικτικά όμως δεν είναι αυτά που μας μεταμορφώνουν... ένα λευκό πουκάμισο δεν μας κάνει Brigitte Bardot ούτε ένα σκισμένο τζιν rocker girls! Οι όμορφες κυματιστές μπούκλες με όγκο όμως και ένα sleek χτένισμα είναι το κλειδί στην μεταμόρφωση. Πως γίνονται τώρα όλα αυτά θα με ρωτήσεις... πολύ απλά θα σου πω!

Ναι, το να ξυπνήσεις το πρωί και να μεταμορφωθείς σε Brigitte Bardot ίσως μοιάζει από απίθανο ως και αδύνατο όμως κάνεις λάθος. Κάνεις λάθος γιατί υπάρχει μια νέα σειρά styling που μπορεί να σε βοηθήσει να ξυπνήσεις τον άλλο σου εαυτό πανεύκολα και λέγεται Studio Pro! Η Studio Pro είναι η νέα σειρά styling της L’Oreal Paris εμπνευσμένη από κομμωτηριακές συνθέσεις που ήρθε να για να δώσει στα μαλλιά και τα looks σου δυνατό κράτημα και 48ωρη διάρκεια! Ήρθε για να σου χαρίσει κάθε μέρα άλλο χτένισμα και αμέτρητες δυνατότητες!

FB studiopro 01 42027

Νιώθεις σαν μπαλαρίνα/pinup girl/hippie chic/επιμελώς ατημέλητη/rock;
Lock it!
Η νεα λακ Studio Pro Lock It για Style Addicts κρατά τα looks σου ανέπαφα για 48 ώρες!

Ξύπνησες με διάθεση long hair don’t care ή μήπως σαν άλλη Brigitte;
Boost it!
H νεα λακ Studio Pro Boost It σου χαρίζει απόλυτο όγκο που... δεν πέφτει με τίποτα!

Έχεις όρεξη για σγουρά μαλλιά/boho κύματα/μαλλιά παραλίας;
Curve it!
O νέος αφρός Studio Pro Curve it είναι το must για κάθε κυματισμό και σπάσιμο που θέλεις να κάνεις στα μαλλιά σου!

Σήμερα είσαι sleek/smooth/αυστηρή;
Sleek it!
H νέα κρέμα ισιώματος Studio Pro Sleek it θα βάλει εσένα και τα μαλλιά σου στον ίσιο δρόμο για... 96 ώρες!

Αν έχεις τα κατάλληλα «όπλα» μπορείς να είσαι κάθε μέρα όποια θέλεις και η σειρά Studio Pro έχει αυτά τα όπλα. Μπορεί με μια κίνηση να σε βοηθήσει να δώσεις μορφή στα συναισθήματά σου και να διασκεδάσεις και το τελευταίο λεπτό! Ακόμα κάθεσαι; Γνώρισέ την στα καταστήματα καλλυντικών και στα super markets και άσε το χτένισμά σου να αποκαλύψει την διάθεσή σου, εσύ απλά συνόδευσέ το με το αντίστοιχο attitude!