Μπορεί η αποτρίχωση να γίνει απόλαυση; Ναι!

Μπορεί η αποτρίχωση να γίνει απόλαυση; Ναι!

Ξέρουμε πως ακόμα και την στιγμή που άνοιγες το άρθρο συνοφρυώθηκες στην σκέψη και μόνο της αποτρίχωσης... Είναι μια επίπονη (για άλλες πολύ, για άλλες λιγότερο) διαδικασία που μοιάζει περισσότερο με βασανιστήριο παρά με απολαυστική δραστηριότητα. Το να κάνεις μάλιστα αποτρίχωση μόνη σου μπορεί να σου φαίνεται άθλος αλλά πίστεψέ μας, δεν είναι! Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι τα παρακάτω:
1. Κάνε καλή απολέπιση πριν την αποτρίχωση. Έτσι θα εμφανιστούν όλες οι τρίχες κάτω από το δέρμα σου και θα έχεις τέλειο αποτέλεσμα.
2. Μην πιείς. Μπορεί να θεωρείς πως με ένα ποτήρι κρασί θα χαλαρώσεις και θα πονέσεις λιγότερο αλλά θα συμβεί το αντίθετο.
3. Κράτα το δέρμα σου. Καθώς τραβάς την ταινία τράβα το δέρμα σου με το άλλο χέρι προς την αντίθετη φορά.

photo 1 331d4

Ήξερες όμως πως άσχετα με τις τεχνικές και τα tips, τα περισσότερα εξαρτώνται από το προϊόν αποτρίχωσης που θα διαλέξεις; Κι όμως, το προϊόν είναι αυτό που θα κάνει την αποτρίχωση παιχνίδι ή βάσανο και το Strep δεν έχει μόνο ένα αλλά τρεις ΣΕΙΡΕΣ έτοιμες να κάνουν την αποτρίχωσή σου απόλαυση. Ναι γίνεται και παρακάτω θα τα μάθεις όλα αναλυτικά...

photo 2 d9c6b

Σειρά Strep Crystal
Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, αυτή είναι η σειρά για εσένα! Περιέχει έλαιο καμέλιας και βιταμίνη Ε που προστατεύουν το δέρμα ενώ εσύ αφαιρείς τις τρίχες με μια κίνηση. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεις τους ερεθισμούς και αποκτάς βελούδινη επιδερμίδα χωρίς ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Επίσης, η αποτελεσματικότητα των ταινιών StrepCrystalείναι τέτοια που δεν θα χρειαστεί να κάνεις το ίδιο σημείο δεύτερη φορά πράγμα που καλό είναι να αποφεύγεται αν έχεις ευαίσθητο δέρμα. Η σειρά αποτελείται από ταινίες προσώπου και σώματος αλλά και αποτριχωτική κρέμα προσώπου και σώματος για τις λιγότερο... τολμηρές.

photo 3 07217

Σειρά Strep Argan Oil
Η πιο πολυτελής σειρά αποτρίχωσης ever περιέχει Αργανέλαιο το οποίο προέρχεται από τον καρπό ενός δέντρου που βρίσκεται μόνο στο Μαρόκο. Χάρη στην μεταξένια του σύνθεση, η σειρά εξασφαλίζει τ-έ-λει-α αποτρίχωση με μια κίνηση και δέρμα απαλό χωρίς ερεθισμούς και ξηρότητα. Στην σειρά θα βρεις ταινίες για πρόσωπο και μπικίνι, για το σώμα όπως και κρέμα αποτρίχωσης για πρόσωπο και σώμα.

photo 4 78dab

Σειρά StrepSugaring
Η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια Strepείναι και η πιο... ανατολίτικη! Είναι βασισμένη στην μέθοδο αποτρίχωσης με ζάχαρη που έχει τις ρίζες της στις Αραβικές χώρες και τα παράλια της Μικράς Ασίας. Εμπνευσμένη λοιπόν από τα βάθη της Ανατολής, η σειρά Sugaring αποτελείται από συστατικά καστανής ζάχαρης και μελιού και κάνει την αποτρίχωση... όσο πιο γλυκιά γίνεται! Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν που έχει απίστευτη αποτελεσματικότητα ακόμα και στις κοντές τρίχες και αφήνει το δέρμα πραγματικά σαν μετάξι. Η σειρά περιλαμβάνει αποτριχωτικές ταινίες για το μπικίνι και το πρόσωπο, ταινίες για το σώμα και κερί! Ανυπομονείς να την δοκιμάσεις; Μπορείς να την κερδίσεις!!

5 τυχερές μπορούν να κερδίσουν από 2 προϊόντα StrepSugaring αξίας 14 ευρώ και να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τον πιο γλυκό, Ανατολίτικο τρόπο; Πως θα κερδίσεις; Απλά συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα, τόσο απλά!

{iframe}https://apps.clickhouse.gr/index.php?option=com_competitions&view=apply&id=176|100%|700{/iframe}