H NIVEA συνδύασε την τεχνολογία micellaire με το ροδόνερο στην πιο fresh σειρά καθαρισμού ever

H NIVEA συνδύασε την τεχνολογία micellaire με το ροδόνερο στην πιο fresh σειρά καθαρισμού ever

Είναι ό, τι καλύτερο έχει συμβεί στην επιδερμίδα σου

Η τεχνολογία micellaire δεν είναι κάτι που ακούς πρώτη φορά. Έχουμε μιλήσει εκτενώς για τα «παντοδύναμα» μικκύλια, που καθαρίζουν μοναδικά και αποτελεσματικά την επιδερμίδα, και συγκεκριμένα, έχουμε μιλήσει για το νερό ντεμακιγιάζ MicellAIR της NIVEA που ήρθε και άλλαξε τον τρόπο που αφαιρούμε το μακιγιάζ μας. Οι επιστήμονες στα εργαστήρια της NIVEA ωστόσο, αποφάσισαν πως ένα «δώρο» δεν αρκεί και έτσι συνδύασαν το ροδόνερο με την τεχνολογία micellaire αλλάζοντας για ακόμα μία φορά τα δεδομένα στον καθαρισμό του προσώπου μας. Ενώ τα μικκύλια αιχμαλωτίζουν τους ρύπους και το μακιγιάζ, το ροδόνερο έρχεται να δροσίσει την επιδερμίδα, να της προσφέρει πολύτιμες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά και να την κάνει πραγματικά να… «ανθίσει»! «Παντρεύοντας» λοιπόν το ροδόνερο με τα μικκύλια, συνδύασαν όλες τις αντιοξειδωτικές και θρεπτικές ιδιότητες του με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας χαρίζοντάς μας 3 ολοκαίνουργια προϊόντα που αφήνουν την επιδερμίδα πιο καθαρή και fresh από ποτέ. Είσαι έτοιμη να τα γνωρίσεις; Έχουμε και λέμε…

uuu

MicellAIR Ροδόνερο 2 Φάσεων. Ανακινώντας το αναμειγνύεις το έλαιο με το ροδόνερο και έτσι ενεργοποιείς όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, αφαιρώντας ρύπους αλλά και το αδιάβροχο μακιγιάζ, χωρίς να την αφυδατώνει.
Extra tip: Ανακίνησέ το καλά, βάλε λίγη ποσότητα επάνω σε έναν δίσκο ντεμακιγιάζ και άφησέ τον επάνω στο μάτι σου για μερικά δευτερόλεπτα ώστε να τονώσεις την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και να αφαιρέσεις ακόμα γρηγορότερα το μακιγιάζ.

5544443333

MicellAIR Τζελ Καθαρισμού με Ροδόνερο. Ένα δροσερό gel που κάνει μεταξένια απαλό αφρό και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα. Αφαιρεί ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο και δεν αφυδατώνει την επιδερμίδα.
Extra Tip: Για να κάνεις σωστό καθαρισμό, βάλε λίγη ποσότητα στις παλάμες σου, πρόσθεσε μερικές σταγόνες νερό ώστε να γίνει πλούσιος αφρός και κάνε απαλό μασάζ στο πρόσωπό σου για τουλάχιστον ένα λεπτό.

lepto

MicellAIR Μαντηλάκια Καθαρισμού με Ροδόνερο. Είναι εμπλουτισμένα τόσο με την τεχνολογία Micellaire όσο και με ροδόνερο έτσι ώστε να αφαιρούν ρύπους και μακιγιάζ αλλά χωρίς να αφήνουν ίχνη λιπαρότητας
Extra Tip: Βάλε τα μαντηλάκια σου στο ψυγείο για να έχεις πάντα απίστευτα δροσερή τόνωση μαζί με τον καθαρισμό σου.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, μιλάμε για μία νέα, ολοκληρωμένη σειρά καθαρισμού που συνδυάζει το πιο κλασικό και αγαπημένο μας συστατικό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είναι μία σειρά που ήρθε για να κάνει την επιδερμίδα μας να ανθίσει και κάπου εδώ πρέπει να κλείσεις τον υπολογιστή ή το άρθρο που διαβάζεις στο κινητό σου και να σπεύσεις στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα για να τη γνωρίσεις από κοντά.