Ξανθιές vs Μελαχρινές! Εσύ πως προτιμάς τις αγαπημένες μας celebrities;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ξανθιές vs Μελαχρινές! Εσύ πως προτιμάς τις αγαπημένες μας celebrities;

Ήταν ξανθιές, έγιναν μελαχρινές, ξαναέγιναν ξανθιές… Πως τις προτιμάς όμως;

Υπάρχουν μερικές σταρ που δεν αλλάζουν ποτέ το χρώμα των μαλλιών τους (βλ. Ελένη Μενεγάκη) και καλά κάνουν. Υπάρχουν και άλλες που το αλλάζουν τόσο συχνά (βλ. Kylie Jenner) που μας κάνουν να χάνουμε το λογαριασμό και το ενδιαφέρον μας #notsorry. Υπάρχει όμως και μία Τρίτη κατηγορία, οι γυναίκες που δεν αλλάζουν τα μαλλιά τους συχνά αλλά όταν το κάνουν, συζητάμε για μέρες την αλλαγή τους. Για αυτά τα κορίτσια θα μιλήσουμε σήμερα.

Οι πιο εντυπωσιακές αλλαγές που έχουν κάνει ποτέ οι σταρ είναι συνήθως από το μελαχρινό στο ξανθό ή και το αντίστροφο. Ποιος θα ξεχάσει την αλλαγή της Anne Hathaway ή της Μαρίας Κορινθίου; Δυο ξεκάθαρα μελαχρινά κορίτσια που έγιναν ξανθές μέσα σε ένα βράδυ και –πραγματικά- συζητούσαμε για μέρες τις αλλαγές τους.

Η συζήτηση ωστόσο δεν περιστρέφεται γύρω από το αν τους ταιριάζει το νέο χρώμα. Όλα είναι θέμα γούστου και κάτι που μπορεί σε εμάς να αρέσει, για άλλους μπορεί να είναι από αδιάφορο ως και άσχημο. Η συζήτηση λοιπόν, περιστρέφεται συνήθως γύρω από το θάρρος αυτών των γυναικών και για το πόσο μπορεί να βλάψει την τρίχα μία extreme αλλαγή.

Κάπως έτσι καταλήγουμε να βάζουμε στοιχήματα για το αν οι αλλαγές των σταρ οφείλονται σε περούκες ή όχι και παραδεχόμαστε πως συχνά ξεγελιόμαστε. Σε κάθε περίπτωση, μας αρέσουν οι αλλαγές, όλες οι αλλαγές, είτε ταιριάζουν στις σταρ που αγαπάμε είτε όχι. Μας αρέσει να βλέπουμε κάτι το διαφορετικό και μας αρέσουν τα κορίτσια που τολμούν.

Χωρίς καμία συγκεκριμένη αφορμή λοιπόν, αποφασίσαμε σήμερα να θυμηθούμε τις σταρ που από μελαχρινές έγιναν ξανθές και το αντίστροφο και να σε καλέσουμε να ψηφίσεις πως τις προτιμάς. Είσαι έτοιμη;