#PaintedBlack 10 μαύρα μανικιούρ από το αγαπημένο μας account

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#PaintedBlack 10 μαύρα μανικιούρ από το αγαπημένο μας account

Το Solovey nail art κάνει τα πιο όμορφα μαύρα nail art

Πάνω που λέγαμε ότι έρχεται η άνοιξη με βήμα ταχύ, ο καιρός χάλασε και πάτησε pause στην ανοιξιάτικη και πιο ανάλαφρη διάθεσή μας. Κλειστήκαμε ακόμα πιο μέσα στο σπίτι αφού η βροχή δεν μας επιτρέπει περιπάτους και έτσι πιάσαμε τα… καλά το κατάλαβες… μανικιούρ! Μας φτιάχνουν άλλωστε τη διάθεση πολύ.

Επειδή όμως ξυπνήσαμε με την αντίθετη διάθεση από ότι χθες (χθες τα βλέπαμε ροζ), αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε μαύρα μανικιούρ για το nailspiration της ημέρας. Στην αναζήτησή μας πιάσαμε τα δάχτυλά μας να επιστρέφουν ξανά και ξανά στα σχέδια ενός εκ των αγαπημένων μας accounts και η διαδικασία έγινε πιο απλή.

Γιατί να ψάχνουμε μαύρα nail art αλλού ενώ το @Solovey_nail_art έχει τα καλύτερα; Artsy γυμνά, φλόγες, πρόσωπα και motto φτιαγμένα με μαύρο βερνίκι επάνω σε nude νύχια ήταν τα μανικιούρ που ξεχωρίσαμε και όχι μόνο! Τα συγκεντρώσαμε σε μία gallery για να τα δεις πάνω στην ώρα που θα πίνεις τον καφέ σου.

Κάνε λοιπόν ένα scroll ακόμα, δες τα όλα και μην ανησυχείς, ο καιρός θα φτιάξει όπως και η όλη κατάσταση. Αν μη τι άλλο θα εμβολιαστούμε όλοι και θα ξεχυθούμε στα πάρκα και τις παραλίες το καλοκαίρι. Υπομονή!

Διάβασε ακόμα: #GirlyNails γιατί… Είναι Παρασκευή και γιατί όχι;