#BlueNails: Το μπλε είναι το χρώμα του ελληνικού καλοκαιριού κι εδώ θα βρεις 10 υπέροχα nail art

Μαρία Ροδίτη
@betina_goldstein

Το μπλε έχει άπειρες αποχρώσεις και είναι η τέλεια ιδέα για ένα από τα καλοκαιρινά σου nail art.

Αν μου πεις ότι όταν βλέπεις το μπλε χρώμα – σε κάθε πιθανή απόχρωσή του- δεν σκέφτεσαι την Ελλάδα και το ελληνικό καλοκαίρι, δεν θα σε πιστέψω. Το μπλε είναι παντού γύρω μας στη χώρα μας. Στις υπέροχες θάλασσες που έχουμε, στην ελληνική σημαία, στα νησιά των Κυκλάδων… Και εννοείται ότι μπορείς να το φορέσεις σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου το καλοκαίρι. Ναι! Και στα νύχια σου.

Multi culti: 10 μανικιούρ που είναι ό,τι πρέπει για κοντά νύχια

Το μπλε κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας

Επιλέγοντας το μπλε χρώμα στο nail art σου θα αναδείξεις και τον τόνο της επιδερμίδας σου όποιος κι αν είναι αυτός. Αν, για παράδειγμα, έχεις πάρει λίγο χρωματάκι από τα πρώτα μπάνια που έχεις κάνει στη θάλασσα, με ένα μπλε μανικιούρ θα αναδείξεις ακόμα περισσότερο το μαύρισμά μου. Ω, ναι!

Και λευκή, ωστόσο, επιδερμίδα να έχεις, με τα #bluenails θα την αναδείξεις στο έπακρον αναδεικνύοντας συγχρόνως το μανικιούρ σου. Είναι win win η κατάσταση, όπως καταλαβαίνεις και δεν έχεις από το να κλείσεις ASAP ένα ραντεβού με τη nail artist σου για να επωφεληθείς κι εσύ από τα #buenails.

50 shades of blue

Φυσικά, όταν σου λέω για μπλε νύχια εννοώ κάθε απόχρωση του μπλε. Από το μπλε ελεκτρίκ και το cobalt blue μέχρι το σιέλ, το royal και το navy blue, οι επιλογές που έχεις για το μανικιούρ σου είναι άπειρες.

Στην παρακάτω gallery θα δεις 10 blue nail art για να πάρεις όλη την έμπνευση για το πιο καλοκαιρινό μανικιούρ ever. Wait!Τα screenshot μην ξεχάσεις!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης