Black & white: Το ασπρόμαυρο μανικιούρ είναι πάντα επίκαιρο κι εδώ θα βρεις τα 10 πιο κομψά ever

Μαρία Ροδίτη
Black & white: Το ασπρόμαυρο μανικιούρ είναι πάντα επίκαιρο κι εδώ θα βρεις τα 10 πιο κομψά ever
Instagram: betina_goldstein

Ποτέ και καμία δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε ένα ασπρόμαυρο μανικιούρ. Θα το κάνεις εσύ;

 

Τι θα βρεις κάνοντας scroll σε Instagram accounts διαφόρων nail artists και celebrities ή ξεφυλλίζοντας γυναικεία περιοδικά αυτήν την εποχή; Βερνίκια νυχιών και μανικιούρ σε κάθε πιθανό έντονο χρώμα. Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι τα nail art σε funky αποχρώσεις – φούξια, κίτρινο, πορτοκαλί, μπλε ελεκτρίκ κ.ο.κ.- έχουν την τιμητική τους. Το επιτάσσει, άλλωστε, και ο καιρός όλο αυτό το «concept».

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μείνεις πιστή στις κλασικές αξίες. Και όπου κλασικές αξίες βλέπε ασπρόμαυρο μανικιούρ. Τα black & white nails, άλλωστε, δεν έχουν εποχή. Μπορείς να τα κάνεις όλο τον χρόνο, να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά σχέδια και να έχεις το πιο chic μανικιούρ ever.

Daisy nails: 10 μανικιούρ με μαργαρίτες για να ξεκινήσει όμορφα αυτή η Τρίτη

Super chic το ασπρόμαυρο μανικιούρ

Οι επιλογές που έχεις για ένα ασπρόμαυρο μανικιούρ είναι άπειρες. Διάθεση και φαντασία να υπάρχουν! Μπορείς, για παράδειγμα, να δοκιμάσεις ένα γαλλικό μανικιούρ με αυτόν τον χρωματικό συνδυασμό, ή να βάψεις τα νύχια σου λευκά και να ολοκληρώσεις με μια μαύρη λεπτή γραμμή σε κάθε νύχι.

https://www.instagram.com/p/CbYUU7YPrMy

Τα abstract nail art είναι, επίσης, super hot, όπως και τα σχέδια με dots. Η επιλογή είναι δική σου και βλέποντας την gallery με τα 10 ασπρόμαυρα μανικιούρ που συγκέντρωσα για εσένα, είμαι σίγουρη πως δεν θα δυσκολευτείς να βρεις το επόμενο δικό σου.

Shopping time

Και σε περίπτωση που δεν έχεις χρόνο για μετακινήσεις ούτε και εκτεταμένο budget για ένα μανικιούρ, σε σκέφτηκα. Έψαξα, βρήκα και συγκέντρωσα στην παρακάτω gallery 3 μαύρα και 3 λευκά βερνίκια νυχιών.

Αν, λοιπόν, θέλεις να κάνεις ένα DIY ασπρόμαυρο μανικιούρ- έχοντας και τα κατάλληλα «εργαλεία»- μπορείς να τα καταφέρεις. Ανακάλυψε ό,τι χρειάζεσαι στην gallery και καλή επιτυχία!