Multi culti: 10 μανικιούρ που είναι ό,τι πρέπει για κοντά νύχια

Μαρία Ροδίτη
Multi culti: 10 μανικιούρ που είναι ό,τι πρέπει για κοντά νύχια

Μη νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κομψά και εντυπωσιακά μανικιούρ, επειδή έχεις κοντά νύχια! Υπάρχουν άπειρες επιλογές και εμείς σου έχουμε τις καλύτερες.

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ πάντα είχα κοντά νύχια. Όχι επειδή τα μακριά δεν μου αρέσουν, μα κυρίως γιατί πάντα αισθανόμουν ότι θα αποτελούσαν εμπόδιο στην καθημερινότητά μου και στις κινήσεις μου. Τα κοντά νύχια, όπως καταλαβαίνεις, ήταν και είναι για μένα μονόδρομος.

Πού θέλω να το πάω, όμως… Πρόσφατα έπινα καφέ με μια φίλη που είχα να δω καιρό και βλέποντας τα κοντά νύχια μου άβαφα μού λέει: «αχ με τόσο κοντά νύχια πώς κάνεις nail art; Τα βάφεις μονόχρωμα;», εννοώντας ότι μόνο με ένα βερνίκι μπορώ να βάψω τα νύχια μου. Και φυσικά της απάντησα «όχι». Γιατί και κοντά νύχια να έχεις υπάρχουν άπειρα nail art που μπορούν να τα αναδείξουν στο έπακρον.

Daisy nails: 10 μανικιούρ με μαργαρίτες για να ξεκινήσει όμορφα αυτή η Τρίτη

Ανάποδο γαλλικό μανικιούρ ή color blocking;

Μετά από αυτήν την κουβέντα, λοιπόν, αποφάσισα να κάνω την έρευνά μου στο Instagram και στα account των nail artists και να βρω μανικιούρ μόνο για κοντά νύχια. Και βρήκα!

https://www.instagram.com/p/CeQpRpnrUWr

Ποια αγάπησα περισσότερο; Τα color blocking nail art και το ανάποδο γαλλικό μανικιούρ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως στα κοντά νύχια δεν μπορεί να γίνει το κλασικό French mani. Όλα γίνονται!

Nail Inspo για κοντά νύχια

Το scroll μου στο Instagram για μανικιούρ σε κοντά νύχια θέλω να σου πω πως δεν είχε σταματημό. Τελικά, βρήκα 10 nail art που μου άρεσαν πολύ και θα τα ανακαλύψεις ευθύς αμέσως στην gallery.

Κάποια κινούνται στην black & white λογική, άλλα είναι πολύ chic και clean, ενώ θα βρεις και άκρως καλοκαιρινά, χρωματιστά nail art. Κι όσο κοντά νύχια κι αν έχεις θα μπορέσεις να τα κάνεις!