Η απαραίτητη κρέμα για το πρόσωπο και τα μάτια

Η απαραίτητη κρέμα για το πρόσωπο και τα μάτια

Η Κρέμα Προσώπου-Ματιών Bepanthol® Intensive , είναι η μόνη κρέμα που χρειάζεστε για την ομορφιά της επιδερμίδας του προσώπου σας και της περιοχής των ματιών.

Για να κάνετε το πρόσωπο και τα μάτια σας να ακτινοβολούν με μια κίνηση, κάντε καθημερινό σας σύμμαχο τη νέα Bepanthol® Intesive Κρέμα Προσώπου-Ματιών. Έχετε βαθιά και διαρκή ενυδάτωση, στο ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, χωρίς να χάνετε χρόνο.

Η σύνθεση της Bepanthol® Intensive Κρέμα Προσώπου – Ματιών με Προβιταμίνη Β5 και πολύτιμα ενυδατικά συστατικά, καταφέρνει να φυλακίζει την υγρασία. Είναι εμπλουτισμένη με φυσικά λιπίδια που προστατεύουν από την ξηρότητα και την απώλεια υγρασίας και ταυτόχρονα διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος, ενισχύουν τη λιπιδική μεμβράνη και ευνοούν την άμεση αποκατάσταση της φυσικής προστατευτικής στοιβάδας της επιδερμίδας του προσώπου και της περιοχής των ματιών.

Είναι δροσερή, εύκολη και ευχάριστη στην εφαρμογή και αποτελεί ιδανική βάση για το μακιγιάζ. Κάντε την πρώτη κίνηση στην ομορφιά σας με την Bepanthol® Intensive Κρέμα Προσώπου – Ματιών και αναδείξτε τον πιο όμορφο και φυσικό σας εαυτό.

Είναι υποαλλεργική, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένη, δεν προκαλεί ακμή και δεν περιέχει άρωμα, χρωστικές, συντηρητικά/parabensκαι σιλικόνες. Έτσι, ξέρετε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή!

Θα τη βρείτε μόνο στα φαρμακεία με την εγγύηση Bayer σε πρωτοποριακή συσκευασία 50ml με dispenser και προτεινόμενη Λ.Τ. 14,90 €.