Άνεση για όλες τις επιδερμίδες

Άνεση για όλες τις επιδερμίδες

Η σειρά Comfort Intense Anti-Ageing της Les Naturelles κάνει κάθε δέρμα να αισθανθεί όμορφα.

Ότι τύπο δέρματος κι αν έχετε μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες του και να του προσφέρετε άμεσα χαλαρωτικά, αγχολυτικά αποτελέσματα με τη σειρά Comfort Intense Anti-Ageing της Les Naturelles που είναι αποκλειστικά βασισμένη σε ενεργά συμπλέγματα. Αυτή η σειρά περιποίησης είναι κατάλληλη και γαι την περίοδο της εγκυμοσύνης!

Χρησιμοποιώντας αγνά φυσικά προϊόντα, οι ερευνητές των εργαστηρίων Les Naturelles καινοτόμησαν παρασκευάζοντας προϊόντα που μπορούν να ωφελήσουν τους πιο δύσκολους τύπους δέρματος, δίνοντας τους μεγάλη προστασία κατά των εξωτερικών ερεθισμάτων και ταυτόχρονα θεραπεία υψηλής τεχνολογίας με άμεσα ορατά αποτελέσματα. Ακολουθήστε απλά το πρόγραμμα της σειράς Comfort Intense Anti-Ageing της Les Naturelles με τα αντίστοιχα προϊόντα για να δείτε τα οφέλη της:

Το Καθαριστικό Γαλάκτωμα 2 σε 1, προσφέρει ένα διπλό απαλό καθαρισμό για ένα φρέσκο, λαμπερό και ανανεωμένο δέρμα και έχει μια άμεση καταπραϋντική, αντι-στρες δράση. Διατηρεί την ενυδάτωσή του χάρη στα ευεργετικά αποτελέσματα των φυτικών συστατικών του και προσφέρει απόλυτη προστασία από εξωτερικές επιθέσεις, κάνοντας την επιδερμίδα ακόμη πιο ανθεκτική.

Μετά τον καθαρισμό προχωρήστε το πρωί και το απόγευμα χρησιμοποιώντας σε καθαρό δέρμα, σε πρόσωπο και λαιμό, τον Ενισχυμένο Ορό Ενεργοποίησης ένα πλούσιο serum που μαλακώνει αμέσως το δέρμα, δίνοντας του λάμψη και ξεκούραση. Είναι κατάλληλο για ώριμες επιδερμίδες, καθώς ενισχύει τις φυσικές άμυνες.

Συνεχίστε με την Ενισχυμένη 24ώρη Κρέμα που έχει θεαματικά αποτελέσματα, αφού αποτελεί μία από τις τελευταίες αντι-γηραντικές καινοτομίες. Αυτή η κρέμα αποτελεί μια θαυμάσια θεραπεία καθώς παρουσιάζει σπάνιες ενυδατικές ιδιότητες, από μοναδικά επιλεγμένα πολύτιμα συστατικά, με άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Το δέρμα γίνεται μαλακό, λαμπερό και πιο ανθεκτικό, οι ρυτίδες γίνονται λιγότερο ορατές, η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα επανέρχονται, οι μικρές κηλίδες εξαφανίζονται. το δέρμα σας έτοιμο για να αντιμετωπίσει το μέλλον.

Η Ενισχυμένη Κρέμα Ματιών έχει καταπραϋντική δράση, καταπολεμά την ξήρανση και βοηθά στην πρόληψη από τα πρώτα σημάδια του χρόνου, εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικό αίσθημα άνεσης. Πρόκειται για μία υψηλής απόδοσης καινοτόμα φόρμουλα που συγκεντρώνεται σε ένα κοκτέιλ από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, το συμπυκνωμένο ενεργό σύμπλεγμα, Comfort Intense Αντι-γηραντικής περιποίησης.

Τέλος, 2-3 φορές την εβδομάδα χρησιμοποιήστε την Ενισχυμένη Μάσκα που βελτιώνει το δέρμα χάρη στις εξισορροπητικές και ενισχυτικές της ιδιότητες. Είναι ο τρόπος να δείχνει το δέρμα σας πιο όμορφο, ανακουφισμένο και αναζωογονημένο και να περιορίσετε τα σημάδια κούρασης.

Τα προϊόντα της σειράς Comfort Intense Anti-Ageing της Les Naturelles θα τα βρείτε στο e-shop του www.lesnaturelles.gr
Τηλέφωνο για πληροφορίες-παραγγελίες 8011179477