Στιγμιαίο lifting

Στιγμιαίο lifting

Δείξτε ξεκούραστη και νέα στην στιγμή με το Flash Revitalizer Gel Προσώπου και Λαιμού της Filllast.

Τα προϊόντα Fillast, παράγονται βάσει του καινοτόμου συστήματος SSI ώστε να αποτρέπουν τη φυσική απώλεια Υαλουρονικού Οξέος που οδηγεί σε ρυτίδες, χαλάρωση και θαμπό δέρμα. Το σύστημα SSI σημαίνει: S. Supplementation –αναπλήρωση του Υαλουρονικού Οξέος που αποβάλλει ο οργανισμός, S. Stimulation – διέγερση της φυσιολογικής διαδικασίας βιοσύνθεσης Υαλουρονικού Οξέος και I. Inhibition – αναστολή της αποσύνθεσης του Υαλουρονικού Οξέος.

Σε αυτή τη σειρά θα βρείτε ένα προιόν με εξειδικευμένη άμεση δράση lifting το Fillast Flash Revitalizer Gel Προσώπου και Λαιμού. Έχει ειδικά μελετημένη φόρμουλα με άμεση δράση «lifting» που διαρκεί έως και 6 ώρες. Η σύνθεση του συνδυάζει τη δράση της ταυρίνης και της αργινίνης που εξασφαλίζουν άμεση τόνωση και νεανική όψη. Το αποτέλεσμα είναι τα σημάδια της κούρασης να εξαφανίζονται, το δέρμα να δείχνει λαμπερό και φωτεινό.

Χρησιμοποιήστε το Flash Revitalizer Gel Προσώπου και Λαιμού της Filllast, 1-2 φορές την εβδομάδα απλώνοντας το σε καθαρό και στεγνό δέρμα σε πρόσωπο και λαιμό, και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης ή μακιγιάζ περιμένετε λίγα λεπτά να δράσει. Αν έχετε να παρευρεθείτε σε μία ειδική περίσταση και θέλετε να δείχνετε άμεσα ξεκούραστη και πιο νέα, μην το παραλείψετε!

www.costaspapaellinas.gr
Θα το βρείτε αποκλειστικά στα φαρμακεία.