Η δερμοκοσμητολογία και οι καφέ κηλίδες

Η δερμοκοσμητολογία και οι καφέ κηλίδες

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène δίνουν τη δική τους απάντηση στις καφέ κηλίδες με τη σειρά D-Pigment.

Αν σας απασχολούν οι καφέ κηλίδες πρέπει να γνωρίζετε τη νέα σειρά D-Pigment των Δερματολογικών Εργαστηρίων Avène, που είναι κατάλληλη για την αντιμετώπιση των εντοπισμένων ή εκτεταμένων καφέ κηλίδων και του ανομοιόμορφου χρώματος του δέρματος και μεταφέρει στη δερμοκοσμητολογία ένα φαρμακευτικό σκεύασμα αναφοράς με γνωστή αποτελεσματικότητα, το τρίο του Kligman.

Η D-Pigment της Avene, περιέχει τρία συνεργικά και αποτελεσματικά δραστικά συστατικά. Τη Μελανίδη, ένα ισχυρό λευκαντικό συστατικό, τη Ρετιναλδεΰδη, που είναι διεγέρτης της κυτταρικής ανανέωσης και το Προ-τοκοφερύλιο, ένα ισχυρό αντι-οξειδωτικό που προλαμβάνει τη διέγερση των μελανινοκυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες.

Από τον πρώτο κιόλας μήνα οι καφέ κηλίδες μειώνονται σημαντικά, το χρώμα του δέρματος γίνεται πιο ομοιόμορφο και φωτεινό και η μείωση αυτή συνεχίζεται στον τρίτο μήνα. Θυμηθείτε ότι πρέπει να τη φοράτε το βράδυ, ώστε να μην εκτίθεστε στην ηλιακή ακτινοβολία. Η D-Pigment légère είναι κατάλληλη για το κανονικό και μεικτό δέρμα και η Pigment riche για το ξηρό δέρμα και πολύ ξηρό δέρμα και μπορούν να φορεθούν σε πρόσωπο, ντεκολτέ, χέρια.