Αψεγάδιαστη, φωτεινή επιδερμίδα πάντα

Αψεγάδιαστη, φωτεινή επιδερμίδα πάντα

Το Clearly Corrective Dark Spot Solution της Kiehl's σβήνει τα σημάδια από την επιδερμίδα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η εξειδίκευση της Kiehl's στην υπέρχρωση και τη χρήση αποτελεσματικών φυτικών εκχυλισμάτων οδήγησε στην ανάπτυξη της δραστικής και ταυτόχρονα απαλής σύνθεσης Dermatologist Solutions Clearly Corrective Dark Spot Solution. Το εκχύλισμα λευκής σημύδας και το εκχύλισμα παιώνιας ανήκουν στα συστατικά αυτής της σύνθεσης.

Το Kiehl's Dermatologist Solutions Clearly Corrective Dark Spot Solution, προάγει τη φωτεινότητα, εξασθενώντας παράλληλα τις καφέ κηλίδες, τις δυσχρωμίες και την υπερχρωση. Το βασικό συστατικό του είναι η Ενεργοποιημένη Βιταμίνη C, το νεότερο παράγωγο βιταμίνης C, που η Kiehl's φέρνει πρώτη στην ελληνική αγορά.

Αυτό το διάφανο σκεύασμα της Kiehl's είναι 100% ενεργό, για να αρχίζει άμεσα να καταπολεμά τις καφέ κηλίδες και χάρη στην τεχνολογία κατά των συσσωρευμένων κοκκίων μελανίνης διασπά γρήγορα τις δυσχρωμίες και αποτρέπει το σχηματισμό των νέων κοκκίων χρωστικής.

Το αποτέλεσμα είναι γρήγορη διόρθωση για ορατά πιο ομοιογενή απόχρωση επιδερμίδας και συνολική φωτεινότητα. Η χρήση του μπορεί να γίνεται χωρίς δισταγμό όλο το χρόνο, χωρίς καμία ανεπιθύμητη ενέργεια.