Psychedelic Zebra: Την αγαπάμε για όλους τους λόγους!

Psychedelic Zebra: Την αγαπάμε για όλους τους λόγους!

Είναι βελούδινη, με ψυχεδελικές b&w ρίγες, συχνάζει μόνο στα Sephora και κυρίως: έχει την πιο γλυκιά αποστολή! 

Κάθε Χριστούγεννα, εδώ και 3 χρόνια, ανάμεσα στις συλλεκτικές, εορταστικές προτάσεις της Sephora ξεχωρίζει και ένα χαριτωμένο αρκουδάκι (διαφορετικό κάθε φορά) που βάζει το δικό του λιθαράκι για έναν καλύτερο κόσμο, στηρίζοντας - με τα έσοδα από τις πωλήσεις του- την προσπάθεια της ΕΛΕΠΑΠ.


Για το 2012, αυτό τον ρόλο έχει αναλάβει η Psychedelic Zebra, η οποία είναι απόλυτα trendy (βλέπε animal print) , παιχνιδιάρα και τρυφερή, χαριτωμένη και κοκέτα, και- πάνω απ'όλα- έχει τεράστια καρδιά! Με τις τέλειες black&white λωρίδες της, την βελούδινη υφή της και την μουσούδα για φίλημα, η Pyschedelic Zebra είναι αξιολάτρευτη και αποτελεί το πιο τρυφερό δώρο αγάπης (κοστίζει 10 ευρώ).


Φέτος, μάλιστα, μια ολόκληρημέρα είναι αφιερωμένη σε αυτό το σκοπό, οπότε σημειώστε το στην ατζέντα σας: την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, το 5% των συνολικών πωλήσεων (όχι μόνο της Psychedelic Zebra) στο κατάστημα Sephora Κολωνακίου, θα διατεθούν για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ. Επιπλέον, αυτή τη μέρα θα τρέχει και ειδική προσφορά -25% σε όλα τα προϊόντα, ένα έξτρα κίνητρο για να στηρίξουμε όσο μπορούμε τη συγκεκριμένη ενέργεια.


Να θυμίσουμε πως η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Σήμερα διαθέτει 6 παραρτήματα σε όλη τη χώρα. Η ΕΛΕΠΑΠ μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, ενδεικτικά: Εγκεφαλική παράλυση, Νευρομυικές παθήσεις, Σύνδρομα με συνοδά κινητικά προβλήματα, Εγκεφαλοπάθειες, Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, Κακώσεις νωτιαίου μυελού, Μυελομηνιγγοκήλη, Σκολίωση, Κύφωση, Βλαισοπλατυποδία φροντίζοντας παράλληλα για την πλαισίωση των οικογενειών τους.

Η ΕΛΕΠΑΠ σήμερα λειτουργεί σε άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο), στελεχωμένη με υψηλής επιστημονικής εξειδίκευσης προσωπικό, εφαρμόζει ολιστική προσέγγιση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, ανταποκρινόμενη σε όλες τις εξελικτικές ανάγκες του κάθε παιδιού ψυχοκινητική ανάπτυξη, λειτουργικότητα, αυτοεξυπηρέτηση, λόγος και επικοινωνία, γνωστική και ψυχοσυναισθηματική ενδυνάμωση, ενίσχυση κοινωνικών και μαθησιακών –σχολικών δεξιοτήτων, υποστήριξη στη σχολική και κοινωνική ένταξη και αντιμετωπίζει την ανάπτυξη ως μια πολυδιάστατη και δυναμική διαδικασία.

Η ΕΛΕΠΑΠ προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων προγραμμάτων αναπτυξιακής παρέμβασης για παιδιά βρεφικής και νηπιακής- προσχολικής ηλικίας, παρακολουθεί συνεχώς τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις, συμμετέχει και διοργανώνει διεθνή επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες, φροντίζοντας παράλληλα για τη στήριξη των οικογενειών των παιδιών που παρακολουθούν τα προγράμματά της, έτσι ώστε να συνάπτεται μια ισχυρή συμμαχία μεταξύ διεπιστημονικής ομάδας της ΕΛΕΠΑΠ και της κάθε οικογένειας και παιδιού μέσα σε κλίμα αλληλεγγύης, συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

DPG Network