Λύστε τις απορίες σας για το κερί

Λύστε τις απορίες σας για το κερί

Κατανοήστε την αποτρίχωση με κερί Veet και ανακαλύψτε μία πιο όμορφη επιδερμίδα.

Όταν σας προτείνουν κερί για αποτρίχωση, αισθάνεστε ότι έχετε απορίες για τον τρόπο που αφαιρεί τις τρίχες, το αν είναι κατάλληλο για εσάς, για τα αποτελέσματα που δίνει και πόσο διαρκούν και άλλα διάφορα.

Τα πράγματα όμως είναι πολύ πιο απλά και ξεκάθαρα από ότι νομίζετε. Τo κερί Veet, για χρήση στο σπίτι κάνει την αποτρίχωση εύκολη και αποτελεσματική. Λύστε όλες σας τις απορίες και δοκιμάστε το. Θα σας εκπλήξει το πόσο εύκολο είναι τελικά.

•Το κερί κολλάει στο σώμα της τρίχας (και όχι στο δέρμα) και τη βγάζει από τη ρίζα με χειροκίνητη αφαίρεση του κεριού ή της υφασμάτινης ταινίας από το δέρμα. Οι τρίχες φυτρώνουν ξανά στους θύλακες μετά από 3 εβδομάδες. Οι νέες τρίχες είναι πιο απαλές στην αφή και μπορεί να μην χρειαστούν ξανά αφαίρεση μέχρι και για 4 εβδομάδες.

•Καλά είναι να έχετε εμπειρία στην αποτρίχωση με κερί για τις μασχάλες και τη γραμμή του μπικίνι, αλλά όχι απαραίτητα και για τα πόδια σας. Κι αυτό επειδή η γραμμή του μπικίνι και οι μασχάλες είναι πιο ευαίσθητες και δυσπρόσιτες περιοχές για αποτρίχωση με κερί σε σύγκριση με τα πόδια.

•Το νερό παρεμποδίζει τη σωστή προσκόλληση του κεριού, γι' αυτό το κερί δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με νερό.

•Μετά την αποτρίχωση με κερί για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα κεριού από την επιδερμίδα, χρησιμοποιήστε τα μαντηλάκια Perfect Finish™ που περιέχονται στη συσκευασία. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με baby oil ή λάδι σώματος. Οι Ταινίες Κεριού Veet έχουν βάση τη ρητίνη και δεν ξεπλένονται με νερό.

•Μεταξύ των εφαρμογών των προϊόντων κεριού πρέπει να περιμένετε ανάλογα με το προϊόν κεριού Veet που χρησιμοποιείτε. Το χρονικό διάστημα ανάπτυξης της τρίχας ποικίλλει σε κάθε άτομο. Οι τρίχες, πάντως, πρέπει να έχουν μήκος από δύο έως πέντε χιλιοστά τουλάχιστον.

•Η αποτρίχωση με κερί δεν είναι κατάλληλη για ηλικιωμένους ή διαβητικούς και παρότι είναι κατάλληλη για εγκύους, μπορεί να προκαλέσει μελανιές.

•Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης για τα κεριά. Όπως και με όλα τα καλλυντικά τα προϊόντα Veet μπορούν να χρησιμοποιηθούν εντός 3 ετών, εκτός κι αν αναγράφεται άλλη ημερομηνία λήξης στη συσκευασία.