Θαλασσινό αλάτι και έλαια αναμειγνύονται

Θαλασσινό αλάτι και έλαια αναμειγνύονται

Ξέρετε πλέον καλά ότι βασικό βήμα για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος είναι το scrub με το κατάλληλο προϊόν.

Η σειρά Αφροδίτη της Fresh Line, ανάμεσα στα 9 προϊόντα εντατικής θεραπείας με συσφικτικές ιδιότητες που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και βοηθούν στο αδυνάτισμα, περιλαμβάνει το Aphrodite Sea Salt Scrub.

Τα κύρια συστατικά της σειράς είναι κυπαρίσσι, κισσός, μαύρο πιπέρι, κέδρος, τζίντζερ, ρίγανη, βασιλικός, μάραθος, αγριοκυπάρισσο, δενδρολίβανο. Το απολεπιστικό αλάτι αρωματοθεραπείας για το σώμα είναι βασισμένο σε μοναδικό συνδυασμό από θαλασσινό αλάτι και πλούσια φυτικά λάδια που τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος και αποτοξινώνουν την επιδερμίδα.

Το θαλασσινό αλάτι απολεπίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και καθαρίζει τους πόρους σε βάθος, έτσι ώστε να εισχωρήσουν σε βάθος όλα τα δραστικά συστατικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τα φυτικά λάδια θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, αφήνοντας την απίστευτα απαλή και ελαστική.

Μετά το ντους, αναμείξτε τα περιεχόμενα του δοχείου με μία ξύλινη σπάτουλα. Πάρτε μικρή ποσότητα του μείγματος στο χέρι σας και εφαρμόστε την απευθείας σε υγρή επιδερμίδα με ανοδικές κυκλικές κινήσεις. Εφαρμόστε ξανά καθώς κινείστε προς τα πάνω. Κάντε μασάζ στο σώμα σας για μερικά λεπτά και ξεπλύνετε καλά με αρκετό νερό.