Το κορίτσι των λουλουδιών

Το κορίτσι των λουλουδιών

Στολίστε τα μαλλιά σας με λουλούδια.

Μπείτε στο πνεύμα της εποχής και γίνετε το κορίτσι των λουλουδιών. Δεν είναι δύσκολο και είναι πολύ ιδιαίτερο. Θυμάστε που βάζετε ένα μεγάλο λουλούδι στο πλάι των μαλλιών ή στο πίσω μέρος τους όταν τα μαζεύετε; Αυτό το στυλ δεν είναι αυτό που εννοούμε όταν λέμε το «κορίτσι των λουλουδιών». Ο συνειρμός είναι σε πιο χίπικη κατεύθυνση, όπως είναι και το Coachella festival, και το ελληνικό Πάσχα, και η ελληνική ανοιξιάτικη φύση.

Αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα και μην τα χτενίζετε! Ακριβώς το αντίθετο είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε. Τα μαλλιά πρέπει να είναι κάπως ανακατεμένα, να δίνουν την εντύπωση του αφράτου όγκου που παγιδεύει μέσα του τα ανθισμένα χαμομήλια.

Για να μπορέσουν να κρατήσουν αυτήν την εικόνα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο σπρέι χτενίσματος που θα το ψεκάσετε και με τα μαλλιά σας ανάποδα, αλλά και σε όλο τους το μήκος, ώστε να δημιουργηθεί ένα αόρατο «πλέγμα». Αφού, δημιουργήσετε αυτό το εφέ, αρκεί να «ραντίσετε» τα μαλλιά σας με λίγα άνθη και πέταλα χαμομηλιού. Αυτά θα «παγιδευτούν» μέσα τους και θα έχετε ένα πολύ νεανικό, έξυπνο και ιδιαίτερο ανοιξιάτικο χτένισμα.