Τα πιο καλοσχηματισμένα χείλη

Τα πιο καλοσχηματισμένα χείλη

Μία μπατονέτα ολοκληρώνει το έργο σας και οδηγεί στην τελειότητα. 

Θέλετε να δώσετε ένα καλό σχήμα στα χείλη σας, ή απλά να παρατείνετε την διάρκεια του κραγιόν. Και για τις δύο αυτές περιπτώσεις χρησιμοποιήστε αρχικά μολύβι χειλιών. Για να κάνετε τα χείλη σας πιο σαρκώδη μπορείτε να περάσετε με λευκό μολύβι περίγραμμα ξεκινώντας από το κέντρο των χειλιών και σβήνοντας το προς τα άκρα αρχικά.

•Χρησιμοποιώντας ένα καλοξυσμένο μολύβι, κάνετε περίγραμμα στα χείλη σας ανά μικρά τμήματα, δημιουργώντας στο τέλος μία ενιαία γραμμή. Ξεκινήστε από το κέντρο του κάτω χείλους και ενώστε προς τα πάνω μέχρι να τελειώσετε την κάτω πλευρά και κάνετε αντίστοιχα το ίδιο στην επάνω. Προσοχή μόνο να μην κάνετε περίγραμμα έξω από την γραμμή των χειλιών και υπερβάλλετε στο σχήμα.

•Στην συνέχεια, απλώστε το κραγιόν. Τα διάφανα χρώματα ή τα shimmer μπορούν να απλωθούν κατευθείαν, ενώ για τα σκούρα χρώματα και ματ είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το ειδικό πινελάκι. Ξεκινήστε από τα κέντρο του κάτω χείλους και ανεβαίνετε προς τις γωνίες, αναμιγνύοντας με το μολύβι έτσι ώστε να μην ξεχωρίζει.

•Ταμπονάρετε ελαφρά τα χείλη με ένα χαρτομάντιλο και «σβήστε» τυχόν λάθη με μία μπατονέτα.