Βάλτε Στόχο 1 Νούμερο Μικρότερο και… Φορέστε το όπλο σας!

Βάλτε Στόχο 1 Νούμερο Μικρότερο και… Φορέστε το όπλο σας!

Η καινοτομία Garnier Bodytonic Βερμούδα Αδυνατίσματος είναι το μυστικό σας κάτω από τα ρούχα για τέλεια σιλουέτα χωρίς κόπο!

Η Garnier σε συνεργασία με την Lytesslab, τον ειδικό του «έξυπνου» υφάσματος με καλλυντικές ιδιότητες δημιουργούν την 1η Βερμούδα Αδυνατίσματος Garnier Bodytonic, που μπορείτε να την φοράτε κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. Είναι τόσο διακριτική που σας ταιριάζει όποιο κι αν είναι το στυλ σας, καθώς δεν φαίνεται με ό,τι ρούχο κι αν φορέσετε.

Η καινοτομία είναι μοναδική! Για 1η φορά, το Bodytonic συνδυάζει:

  1. Κρέμα Αδυνατίσματος σε μικρό-κάψουλες στο εσωτερικό του υφάσματος. Η κρέμα είναι εμπλουτισμένη με αποσυσσωρευτική καφεΐνη, γνωστή για την καύση του λίπους και με κάθε κίνηση, η τριβή του υφάσματος στην επιδερμίδα επιτρέπει την απελευθέρωση των ενεργών συστατικών προς τις στοχευμένες περιοχές.
  2. Ύφασμα για μικρό-μασάζ. Χάρη στην μοναδική του τεχνολογία, η διπλή κυψελοειδής ύφανση ενεργοποιείται με την κίνηση κάνοντας οριζόντιο και κάθετο μασάζ, που ενεργοποιεί τη μικρό – κυκλοφορία των κυττάρων και βοηθά στην καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.


Η Βερμούδα αδυνατίσματος Garnier δρα σε Κοιλιά – Μηρούς –Γλουτούς προσφέροντας τριπλή αποτελεσματικότητα:

  1. Δρα στην περιοχή της κοιλιάς και στα παχάκια γύρω από τη μέση για άμεσα ορατό αποτέλεσμα,
  2. Δίνει σιλουέτα ορατά πιο σμιλευμένη χάρη στην αδυνατιστική σύνθεση σε μικρο-κάψουλες και
  3. Μειώνεται εμφανώς η όψη φλοιού πορτοκαλιού ενώ η επιδερμίδα είναι τονωμένη και ορατά πιο λεία.

Η Βερμούδα Αδυνατίσματος Garnier Bodytonic έχει εγγυημένη αποτελεσματικότητα μέχρι και 30 πλύσεις και διατίθεται σε δύο μεγέθη. S-M: 36-40 και L-XL: 42-46.
Φορέστε λοιπόν το «όπλο» σας και ετοιμαστείτε για την καλοκαιρινή σας εμφάνιση!