Ζήσαμε μία υπέροχη εμπειρία περιποίησης με τα προϊόντα της Les Naturelles

Ζήσαμε μία υπέροχη εμπειρία περιποίησης με τα προϊόντα της Les Naturelles

Όταν τα προϊόντα περιποίησης είναι αποτελεσματικά, τότε δεν συγκρίνεται με τίποτα η αλλαγή που υφίσταται το δέρμα σας.

Μία περιποίηση από τις ειδικούς της Les Naturelles αλλάζει την επιδερμίδα στη στιγμή και αναδεικνύει την κρυμμένη της ομορφιά. Αυτό, ακριβώς, ζήσαμε στα χέρια της ειδικού. Η Δάφνη, αποφάσισε να απολαύσει την περιποίηση και να δώσει στον εαυτό της λίγη από την προσοχή που του αξίζει.

Η συνεδρία ξεκίνησε με το στάδιο της διάγνωσης. « Έχετε φωτοευαισθησία και πρέπει να προσέχετε!» της επισημαίνει με την πρώτη ματιά και συμπληρώνει «Έχετε πολύ ανθεκτικό δέρμα, αλλά δεν το έχετε αξιολογήσει σωστά, γι' αυτό και δεν κάνετε αυτά που χρειάζονται.»

«Φαίνεται ότι πλένετε το πρόσωπο σας με σαπούνι. Παρατηρείται ευρυαγγεία λόγω του τριψίματος με το σαπούνι και λόγω του peeling με κόκκους. Το σαπούνι καταστρέφει το ph και λειτουργεί βίαια. Η ευρυαγγεία προκαλεί λεκέδες και τοπικές ξηροδερμίες. Μπορεί να έχετε λεκέδες που δεν τους έχετε δει. Ακουμπάτε το χέρι στο πηγούνι σας και αυτό προκαλεί σπυράκια.» Ακούγονται όλες οι παρατηρήσεις και η Δάφνη εκπλήσσεται για το πώς μπορεί με μία ματιά και ένα άγγιγμα η αισθητικός της Les Naturelles, ξέρει τόσο πολλά για το δέρμα της και τον τρόπο που το φροντίζει.

Το επόμενο στάδιο είναι αυτό της περιποίησης. Εδώ χαλαρώνει και απολαμβάνει όσα της συμβαίνουν και ακούει συμβουλές όπως «Όσο καλό και να είναι ένα γαλάκτωμα αν δεν το αφαιρέσουμε με νερό δεν χρησιμοποιείται σωστά.»

Ξεκινάει με ένα peeling με κόκκους χαλαζία σφαιρικά κομμένους, ώστε να μην τραυματίζεται το δέρμα και ροδόνερο. «Οι κινήσεις μας πρέπει να είναι πάντα κυκλικές και ανοδικές.» μας λέει η αισθητικός και συμπληρώνει «Υπάρχουν Peeling που είναι κρεμώδη. Το συγκεκριμένο peeling είναι ότι καλύτερο για ευαίσθητα δέρματα, δεν είναι απλά ένα απολεπιστικό peeling, είναι κυτταρικής ανανέωσης, βοηθάει στην λεύκανση και στην λείανση. Περιέχει πανθενόλη και καταπραΰνει, έχει εκχύλισμα ρυζιού, ginseng, χαμομήλι, και είναι ένα από τα πιο ακίνδυνα peeing. Είναι ενζυμικό peeling, δηλαδή δίνει τα αποτελέσματα ενός χημικού peeling χωρίς να είναι χημικό. Μπορεί να το κάνει κάποιος και στο σπίτι του μία φορά την εβδομάδα, και κάνει πολύ καλό γιατί απομακρύνει όλα τα νεκρά κύτταρα. Είναι ένα peeling που μπορούμε να το κάνουμε και μετά από έγκαυμα του ήλιου γιατί μας χαλαρώνει.»

Στην συνέχεια ξεπλένει το πρόσωπο με νερό και ήδη φαίνεται μια ανάταση στην επιδερμίδα! Δεν είναι πλέον θαμπό. Συνεχίζει με μία lotion που όπως μας εξηγεί «δεν έχει καθόλου αλκοόλη και γι' αυτό την βάζουμε και σαν κομπρέσα στα μάτια, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η lotion συσφίγγει το δέρμα και προετοιμάζει για να μπει πιο βαθιά η κρέμα.»

Οι κάψουλες είναι το επόμενο βήμα και η Δάφνη ενθουσιάζεται με την υφή της που είναι ελαιώδης, πολύ ευχάριστη, αλλά δεν αφήνει λιπαρότητα παρά μόνο μία μαλακή αίσθηση στην επιδερμίδα. «Η ποσότητα που χρειάζεται είναι ελάχιστη και καταπραΰνει την επιδερμίδα.»

Ακολουθείτο Serum Hydro- Actf και η κρέμα Soin Extreme Luminance που μπαίνει με μεγάλες ποσότητες χαμηλά και με ανοδική κίνηση. Περνάει πάνω από την περιοχή των χειλιών, γιατί όπως μας εξηγεί «Είναι ένα σημείο που όταν καπνίζουμε ειδικά, χρειάζεται».

«Η Κρεμομάσκα για τα μάτια, βοηθάει τα βλέφαρα να μείνουν στην σωστή απόσταση, την βάζουμε κάνοντας το σχήμα 8, και πάντα την βάζουμε κάνοντας χτυπηματάκια και ποτέ πιέζοντας.» μαθαίνουμε. Όσο για την μάσκα προσώπου, μας εξηγεί «Καμία κρέμα προσώπου δεν μπορεί να την αντικαταστήσει, πρέπει να την βάζουμε τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Δίνει ελαστικότητα και πρέπει να μπαίνει πάντα και στον λαιμό, όχι σε μεγάλες ποσότητες, ίσα-ίσα να γίνεται μια διάφανη στρώση.»

«Είναι σαν να πιάνω άλλο δέρμα και όχι το δικό μου» λέει η Δάφνη στο τέλος. «Συνήθως όταν αγγίζω την επιδερμίδα μου την νιώθω σαν χαρτί!» Η διαφορά είναι ορατή σε όλους μας και η αίσθηση που έχει η Δάφνη μετά την περιποίηση με τα προϊόντα της Les Naturelles για το δέρμα της είναι πολύ διαφορετική!

Επικοινωνήστε με τη Les Naturelles και μπορείτε να έχετε διάγνωση των αναγκών του δέρματος σας, καθαρισμό και περιποίηση στο χώρο σας χωρίς χρέωση ή κάποια υποχρέωση αγοράς.