Καφέ κηλίδες: 3 tips για να τις καμουφλάρετε τέλεια!

Καφέ κηλίδες: 3 tips για να τις καμουφλάρετε τέλεια!

Καθώς οι κρέμες φροντίδας δουλεύουν εντατικά... βγάλτε το κονσίλερ! 

Οι καφέ κηλίδες είναι από τα πιο δύσκολα προβλήματα της επιδερμίδας. Για να τις επιδιορθώσουν, οι ειδικές κρέμες περιποίησης χρειάζονται χρόνο- τι γίνεται όμως όταν ετοιμάζεστε για το ρεβεγιόν και θέλετε να έχετε άψογο look; Δείτε 3 tips που κάνουν την επιθυμία σας πραγματικότητα!

1. Για τις μικρές καφέ κηλίδες. Δοκιμάστε ένα τρικ που κάνουν οι makeup artists: αντί για κονσίλερ, χρησιμοποιήστε ένα nude eyeliner που έχουν προ-ροδακινί απόχρωση και εξουδετερώνουν τις καφέ κηλίδες, περισσότερα pigments από τα κονσίλερ και απλώνονται εύκολα. Βάλτε τοπικά στην κηλίδα και κάντε blending. Συνεχίστε απλώνοντας ένα φον ντε τεν με μικρομόρια που αντανακλούν το φως και με αυτό τον τρόπο βελτιώνουν αισθητά τον τόνο της επιδερμίδας.

2. Για τις μεγαλύτερες καφέ κηλίδες. Εδώ θα χρειαστείτε τη βοήθεια του κονσίλερ. Τοποθετήστε το τοπικά και κάντε καλό blending όχι μόνο πάνω στην κηλίδα αλλά και στην περιφέρειά της, ώστε να σβήνει φυσικά πάνω στο πρόσωπο. Για το blending, πιέστε ελαφρά με το δάχτυλό σας πάνω στο σημείο και συνεχίστε με το φον ντε τεν σας, το οποίο είναι προτιμότερο να απλώσετε με ένα σφουγγαράκι.

3. Για τις καφέ κηλίδες στο σώμα. Η πιο εύκολη κίνηση που μπορείτε να κάνετε είναι να απλώσετε μια ιριδίζουσα κρέμα σώματος. Δεν τις καμουφλάρει, βέβαια, αλλά καθως τα μικρομόρια λάμψης αντανακλούν το φως πάνω στο δέρμα σας, το κάνουν να δείχνει πιο ομοιόμορφο. Αν το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο, δοκιμάστε τη λύση του bronzer.