Heartthrob bob: Το hot καρέ των 90’s επιστρέφει δυναμικά αυτήν την άνοιξη

Μαρία Ροδίτη

Το heartthrob bob είναι το καρέ που θα σε ανανεώσει και θα δώσει έξτρα πόντους στυλ στη συνολική σου εικόνα.

Κάθε σεζόν έρχονται στο προσκήνιο νέες τάσεις που αφορούν τον κόσμο της ομορφιάς. Trends τόσο στο μακιγιάζ και το skincare όσο και στα μαλλιά. Φέτος την άνοιξη, λοιπόν, η δεκαετία του 1990 έχει την τιμητική της – και γενικότερα τα τελευταία 3 χρόνια- με το heartthrob bob να κατατάσσεται ανάμεσα στα πιο hot hair trends της εποχής.

Αλήθεια, σου θυμίζει κάτι; Μάλλον σού φέρνει στον νου τη μορφή του Leonardo Di Caprio στο Romeo + Juliet, την Cameron Diaz στο There’s Something About Mary και την Gwyneth Paltrow στο Sliding Doors. Μιλάμε για πολλά χρόνια πίσω, ίσως για μια από τις πιο θρυλικές δεκαετίες, που τώρα σε… προκαλεί να τη θυμηθείς ξανά!

DIY Time! Το wavy bob είναι ακαταμάχητο – Tips για τέλειους κυματισμούς

Τι είναι το heartthrob bob

Μετά το wolf cut και το octopus cut, που θυμίζουν πολύ 90’s, έρχεται τώρα το heartthrob bob να μας απασχολήσει έντονα την άνοιξη του 2022. Πώς είναι, όμως, αυτό το καρέ κούρεμα;



Ο Leonardo Di Caprio (με heartthrob bob) και η Kate Moss το 1993

Πρόκειται, στην ουσία, για ένα κοντό καρέ που φτάνει μέχρι τον αυχένα και το τελείωμά του θυμίζει το σχήμα ενός μανιταριού. To heartthrob bob είναι έντονα φιλαριστό στο σημείο του λαιμού με μακρύτερα layers, ενώ στο μπροστινό μέρος του προσώπου και στο ύψος των ζυγωματικών τα layers κονταίνουν.

Το heartthrob bob στο 2022

Είναι σημαντικό να αντιλαμβάνεσαι ότι το κάθε κούρεμα που κάνει comeback από προηγούμενη δεκαετία, έρχεται στο προσκήνιο σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή. Πιο ανανεωμένο και φρέσκο.



Το heartthrob bob, λοιπόν, το 2022 είναι πιο «μαλακό» και «γλυκό». Δεν έχει τόσο «σκληρές» άκρες, ενώ χάρη σε αυτό το update, το κούρεμα είναι υπέροχο και στα κορίτσια με σγουρά μαλλιά. Άσε που είναι και πολύ βολικό μιας και δεν χρειάζεται ιδιαίτερο styling. Αρκεί να απλώσεις λίγο λαδάκι στις άκρες των δαχτύλων σου και να το περάσεις σε όλα τα μαλλιά σου για ένα αβίαστα chic & cool look.

Cover photo: @hannahkleit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το λάθος που κάνεις στη haircare routine σου και προκαλείς την εμφάνιση ψαλίδας

Μυρίζουν καλύτερα κι από το άρωμά σου - 10 hair mist για να μοσχοβολούν τα μαλλιά σου

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης