Μυρίζουν καλύτερα κι από το άρωμά σου - 10 hair mist για να μοσχοβολούν τα μαλλιά σου

Μαρία Ροδίτη
Μυρίζουν καλύτερα κι από το άρωμά σου - 10 hair mist για να μοσχοβολούν τα μαλλιά σου

Τριαντάφυλλο, περγαμόντο, πραλίνα, εξωτικό γαρύφαλλο, παιώνια… Ασυναγώνιστες μυρωδιές όλες κλεισμένες σε ένα μπουκαλάκι για τα μαλλιά σου!

Και ποια δεν τρελαίνεται για αρώματα; Για μυρωδιές από πάσης φύσεως λουλούδια, μπαχαρικά, εσπεριδοειδή και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο νους, που σε ταξιδεύουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ωραία με τον εαυτό σου; Όλα αυτά, λοιπόν, που σου περιγράφω δεν τα κάνουν μόνο τα original αρώματα, αυτά δηλαδή που ψεκάζεις στους καρπούς και στον λαιμό. Μπορούν και τα hair mist να κάνουν την ίδια «δουλειά» κι ακόμη καλύτερη μη σου πω.

body mist odigos agoras

10 μυρωδάτα body mists για να φοράς εντός και εκτός σπιτιού

Τι είναι το hair mist

Hair mist είναι το άρωμα μαλλιών. Αυτό το μαγικό μπουκαλάκι που μπορείς να ψεκάσεις στα μαλλιά σου και να μοσχοβολάς ολόκληρη με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται καν να βάλεις άρωμα. Άσε που βάζοντας άρωμα θα μπλέξεις τις μυρωδιές και δεν είναι ό,τι καλύτερο.


via GIPHY


Από εδώ και στο εξής, λοιπόν, που η άνοιξη θα μπει σιγά-σιγά (πού θα πάει, θα φύγει ο χειμώνας) διάλεξε ένα hair mist αντί για το άρωμά σου. Σκέψου απλά ότι μιας και ο καιρός θα ζεστάνει το άρωμά σου θα μυρίζει ακόμα πιο βαριά και η αίσθηση δεν θα είναι και η καλύτερη. Άσε που υπάρχει περίπτωση να σου αφήσει και λεκέ στα ρούχα.

Shopping time!

Γι’ αυτό μπες στην gallery και ανακάλυψε τα 10 πιο μυρωδάτα hair mist που βρήκα για σένα. Μυρίζουν άνοιξη και φρεσκάδα, με ένα ψέκασμά τους θα αναζωογονηθείς και θα έχεις την πιο ανάλαφρη μυρωδιά ever.



Και μη σκέφτεσαι σε καμία περίπτωση ότι μπορεί και να αφυδατωθούν τα μαλλιά σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ