DIY Time! Το wavy bob είναι ακαταμάχητο – Tips για τέλειους κυματισμούς

Μαρία Ροδίτη
DIY Time! Το wavy bob είναι ακαταμάχητο – Tips για τέλειους κυματισμούς

Ή αλλιώς πώς θα απογειώσεις το καρέ κούρεμά σου με λίγες μαγικές κινήσεις!

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που λατρεύει όσο κανένα άλλο κούρεμα το καρέ πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, αυτή είμαι εγώ! Θέλεις λίγο η τρέλα των celebrities το 2020 με το καρέ, θέλεις ότι κάθε φορά που πάω κομμωτήριο η κομμώτριά μου το φέρνει από εδώ, το φέρνει από εκεί και με πείθει να κάνω bob…

Αν κι εσύ το αγαπάς και το έχεις τολμήσει πρόσφατα, σε συγχαίρω! Δεν υπάρχει πιο chic κούρεμα από αυτό. Κολακεύει όλες μας και άσε που είναι και βολικό. Δεν χρειάζεται πολλά-πολλά για να το αναδείξεις. Αρκεί ένα wavy χτένισμα και θα κερδίσεις αμέσως τα πιο κολακευτικά σχόλια!

sliced bob trend

Το sliced bob είναι η πιο σύγχρονη εκδοχή του καρέ – Σε ποιες γυναίκες ταιριάζει

Το wavy bob… είναι εγγύηση

Μπορεί να έχεις μια bad hair day, μπορεί να μην ξέρεις πώς να φτιάξεις το καρέ κούρεμά σου και να πιστεύεις ότι οι επιλογές που έχεις είναι λίγες. Μη σκέφτεσαι άλλο! Go for beach waves, girl!

Το wavy bob είναι ακαταμάχητο, είναι ιδανικό και για τις πρωινές εμφανίσεις σου, αλλά και για το after work drink και -βέβαια- και για τα νυχτοπερπατήματά σου. Αρκεί να το κάνεις σωστά για να αναδείξεις και το κούρεμα!

https://www.instagram.com/p/CZDPSxpPOKy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tips για τέλειους κυματισμούς

Το βασικό σου «όπλο» σε αυτό το task είναι το ψαλίδι μαλλιών! Σε στεγνά μαλλιά, λοιπόν, και αφού θα τα έχεις ψεκάσει με σπρέι θερμοπροστασίας, ακολουθείς τα εξής βήματα:

#1 Χώρισε σε δύο layers τα μαλλιά σου

Ευτυχώς δεν έχεις πολύ μακριά μαλλιά για να ταλαιπωρηθείς και να χρειαστείς άπειρες ώρες για να κάνεις χαλαρούς κυματισμούς. Πιάσε, λοιπόν, με ένα κλάμερ τα μισά μαλλιά σου στην κορυφή και δημιούργησε δύο layers.

#2 Τύλιξε τούφα-τούφα τα μαλλιά με το ψαλίδι

Τύλιξε μια τούφα μαλλιών προς τη ρίζα με το ψαλίδι σου και αμέσως άφησέ τη! Έτοιμο το wave. Συνέχισε έτσι με όλα τα μαλλιά που έχεις αφήσει κάτω.



#3 Λύσε τα μαλλιά που έχεις πιάσει στην κορυφή του κεφαλιού

Βγάλε τώρα το κλάμερ και φτιάξε κυματισμούς στα μαλλιά που απέμειναν.

#4 Ώρα για… λακ και «παιχνίδι» με τα χέρια

Αφού ολοκληρώσεις με το ψαλίδι μαλλιών, ψέκασε όλα τα μαλλιά σου με λακ. Έπειτα, πέρασε ανάμεσα στα μαλλιά τα δάχτυλά σου ώστε να μην είναι τόσο στητές οι μπούκλες και να δημιουργηθούν πιο ανάλαφροι κυματισμοί.

Περίμενε! Σου έχω στην gallery και τέλεια προϊόντα για να σταθεροποιήσεις το χτένισμά σου και να το απολαύσεις όλη μέρα!

Cover photo: @beautylaunchpad

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ