Sneak preview: Το καλοκαίρι θα φοράς αυτά τα 5 χρώματα στα κραγιόν σου

Μαρία Ροδίτη

Οι τάσεις στα κραγιόν το καλοκαίρι

IMAXTREE.COM

Το καλοκαίρι του 2022 «επιβάλλει» πολύ χρώμα στα χείλη!

Παραδέξου το! Κι εσύ περίμενες πώς και πώς να πετάξουμε τις μάσκες για να ξεθάψεις και πάλι τα αφόρετα κραγιόν σου από το νεσεσέρ σου. Και να που – επιτέλους- ήρθε αυτή η στιγμή. Οι μάσκες φοριούνται όλο και λιγότερο, τα χείλη μας φαίνονται όλο και περισσότερο, άρα το κραγιόν είναι ξανά το must have beauty item σε κάθε μακιγιάζ και τσάντα.

Κι αν αναρωτιέσαι τι κραγιόν θα φοράς το 2022, σου έχουμε το απόλυτο sneak preview ώστε να είσαι σωστά ενημερωμένη και να κάνεις από τώρα τις beauty «προμήθειές» σου. Να θυμάσαι αυτό: Το καλοκαίρι του 2022 θέλει πολύ χρώμα! Και είμαι σίγουρη πως κι εσύ το έχεις μεγάλη ανάγκη.

TikTok beauty! Το trick για να βρίσκεις πάντα τη σωστή απόχρωση κραγιόν για σένα

Οι Οίκοι Μόδας έδωσαν το σύνθημα για colorful κραγιόν

Φούξια, κοραλλί, πορτοκαλί, έντονο ροζ και -φυσικά- κόκκινο κραγιόν! Αυτά τα color trends στα κραγιόν θα βλέπεις παντού το φετινό καλοκαίρι. Στα καταστήματα καλλυντικών, στα περιοδικά, σε celebrities…

Και πώς γίνεται, άλλωστε, να μην είναι αυτές οι τάσεις, αφού έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι θέλει χρώμα; Πέραν αυτού, βέβαια, είναι «στη μέση» και οι διάσημοι Οίκοι Μόδας που «επιβάλλουν» μέσα από τις πασαρέλες τους τα έντονα χρώματα στα κραγιόν.

Οι Οίκοι Sacai, Giambattista Valli και Michael Kors ήταν μόνο μερικοί από αυτούς που φόρεσαν στα μοντέλα τους κοραλλί και κόκκινα κραγιόν, αλλά και lip gloss. Γιατί το καλοκαιράκι χρειάζεται πού και πού και αυτό το juicy αποτέλεσμα που χαρίζουν στα χείλη τα gloss. Μην το ξεχνάς!

Lipstick shopping

Προτού πας για shopping δες το νεσεσέρ σου και τσέκαρε πόσο καιρό υπάρχουν εκεί μέσα τα κραγιόν. Συνήθως πάνω στη συσκευασία υπάρχει μια ένδειξη που αναγράφει πόσους μήνες αντέχει το προϊόν. Αν τους έχεις ξεπεράσει, πέταξε το κραγιόν και go shopping!

Στην παρακάτω gallery θα δεις κραγιόν σε όλα τα φωτεινά χρώματα που θα σου φανούν άκρως απαραίτητα για τις καλοκαιρινές – πρωινές και βραδινές- εξόδους σου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης