Hey brunette! Έχουμε όλα τα χρώματα για τα δικά σου χείλη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Hey brunette! Έχουμε όλα τα χρώματα για τα δικά σου χείλη

Με αφορμή την ερώτηση της συναδέλφου Ειρήνης, σήμερα μιλάμε για χειμερινά χρώματα στα χείλη, αποκλειστικά για μελαχρινές!

Οι πόρτες (και οι ντουλάπες) του beauty department είναι πάντοτε ανοιχτές για όλα τα κορίτσια του γραφείου. Καθημερινά, δεχόμαστε ερωτήσεις, λύνουμε απορίες και συζητάμε με το girl gang για θέματα της ομορφιάς.

Πολλά από αυτά που διαβάζεις σε ετούτη εδώ τη στήλη λοιπόν, είναι αποτέλεσμα συζητήσεων και αποριών που έχουν συμβεί, συχνά, την ίδια ημέρα. Αυτό έγινε και σήμερα με την συνάδελφο Ειρήνη και την ερώτησή της.

irene

H Ειρήνη μας

Η Ειρήνη είναι ένα petite, μελαχρινό κορίτσι που δεν βάφεται πολύ και φορά σχεδόν αποκλειστικά μαύρα. Σήμερα λοιπόν, μου απηύθυνε μία ερώτηση που δεν περίμενα ποτέ να βγει από τα χείλη της: Ποια κραγιόν είναι στη μόδα;

MEGA RED LIPSTICK

Winter Reds: 15 νέα χειμερινά κόκκινα κραγιόν + 15 tips για να τα φορέσεις

Δεν πρέπει να έχω δει την Ειρήνη ποτέ να φορά κραγιόν και έτσι απόρησα αλλά και ενθουσιάστηκα. Η αποστολή μου για αυτή την Πέμπτη ήταν ξεκάθαρη: Να βρω κραγιόν για την Ειρήνη και κατά συνέπεια, για όλες τις μελαχρινές queens.

Mabille HC bty S17 001

Αποστολή εξετελέσθη!

Μετά από μία έρευνα στις τελευταίες αφίξεις και τα χρωματολόγια κλασικών αγαπημένων brands, κατέληξα στα κραγιόν που είναι ό, τι πρέπει για κορίτσια μελαχρινά, με σταρένια επιδερμίδα και ιδιαίτερη αγάπη στα σκούρα χρώματα στην γκαρνταρόμπα τους.


https://www.instagram.com/p/CVS7mQctX9R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάλεξα λοιπόν 5 χειμερινά ματ κραγιόν αλλά και 5 ζουμερά χειμερινά lip gloss γιατί θέλω να έχεις ποικιλία για να διαλέξεις, εσύ και φυσικά η αγαπημένη μου Ειρήνη, την οποία ανυπομονώ να δω με κραγιόν.

SKOURO KRAGION

Τα 90’s επέστρεψαν! 5 τάσεις στα κραγιόν που θα υιοθετήσεις και πάλι

Μην ξεχνάς

Πριν σε αφήσω όμως να κάνεις ένα scroll για να φτάσεις στην gallery θέλω να θυμάσαι ότι, στις μελαχρινές ταιριάζουν πάρα πολύ τα φωτεινά χρώματα. Δεν έχω συμπεριλάβει φούξια και λοιπές αποχρώσεις γιατί είναι χειμώνας και δεν ήθελα να τρομάξω την Ειρήνη μας.


https://www.instagram.com/p/CVx00NdMj8T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όμως, δεν υπάρχει κάτι που να μου αρέσει περισσότερο από μία μελαχρινή με ένα έντονο χρώμα στα χείλη, σαν την Ελιάνα Χρυσικοπούλου ένα πράγμα. Αρκετά πλατείασα όμως. Σπεύσε παρακάτω και κράτα σημειώσεις!

Throwback Thursday Ifacts gia to kragion

Amazing! 20+1 Παράξενα αλλά... σημαντικά πράγματα που δεν ήξερες για το κραγιόν