TikTok beauty! Το trick για να βρίσκεις πάντα τη σωστή απόχρωση κραγιόν για σένα

Μαρία Ροδίτη
TikTok beauty! Το trick για να βρίσκεις πάντα τη σωστή απόχρωση κραγιόν για σένα

Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις παιδευτεί για να βρεις το κραγιόν που θα κολακεύει την επιδερμίδα σου; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε αυτό!

Πόσα και πόσα χρήματα έχεις ξοδέψει για να βρεις το τέλειο κραγιόν για τα χείλη σου και τελικά κατέληξες να συσσωρεύσεις lipsticks στο νεσεσέρ σου χωρίς να τα χρησιμοποιείς; Η αλήθεια είναι πως η εύρεση της σωστής απόχρωσης κραγιόν δεν είναι και… «παιχνιδάκι». Και αυτό οφείλεται στον τόνο επιδερμίδας και στο χρώμα μαλλιών σου.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι που κάνει δύσκολη την εύρεση του σωστού κραγιόν. Ευτυχώς, ωστόσο, που υπάρχει το TikTok και τα διάφορα trends & tricks του, τα οποία μας έχουν λύσει τα χέρια αρκετές φορές μέχρι και σήμερα. Ναι, καλά κατάλαβες! Ένα νέο trick στο TikTok θα σε βοηθήσει να φοράς πάντα το «κραγιόν» που σε κολακεύει περισσότερο από κάθε άλλο.

dora makrygianni kragion

Μαύρη μάσκαρα και κόκκινο κραγιόν για all day & chic εμφανίσεις - Inspo η Ντόρα Μακρυγιάννη

Πώς θα βρεις τη σωστή απόχρωση κραγιόν σύμφωνα με το TikTok

Ξέχνα τις δοκιμές των κραγιόν στο χέρι σου για να δεις ποιες αποχρώσεις κολακεύουν την επιδερμίδα σου! Έτσι κι αλλιώς τώρα, λόγω Covid-19, αυτή η διαδικασία έχει σταματήσει, όμως και να αρχίσει ξανά… μάλλον δεν θα χρειαστεί να την κάνεις. Γιατί; Διότι θα ακολουθήσεις το απόλυτο trick που κάνει χαμό στο TikTok!

Οι TikTokers, λοιπόν, λένε ότι για να βρεις την τέλεια απόχρωση κραγιόν, θα χρειαστείς το μολύβι φρυδιών σου και το ρουζ σου. Με το μολύβι φρυδιών θα φτιάξεις το περίγραμμα των χειλιών σου και μετά θα απλώσεις στα χείλη σου το ρουζ σου. Τέλος, θα απλώσεις lip gloss σε όλη την επιφάνεια των χειλιών. Τόσο γρήγορο και τόσο απλό!

Μια ανανέωση στο νεσεσέρ πάντα είναι must

Σε περίπτωση που δεν έχεις μολύβι φρυδιών, ρουζ ή lip gloss, ή αν θέλεις να κάνεις μια ανανέωση στο νεσεσέρ σου, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Στην gallery θα ανακαλύψεις μολύβια φρυδιών που ταιριάζουν σε όλες – ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιών- ρουζ και lip gloss που σίγουρα θα θέλεις να αποκτήσεις εδώ και τώρα.



Έτσι, και θα δημιουργείς πάντα μόνη σου την τέλεια απόχρωση κραγιόν, θα σχηματίζεις τα φρύδια σου και θα δίνεις το χρώμα της υγείας στα ζυγωματικά σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ