Τα it χρώματα στα νύχια θέλουν και τεχνολογία

Τα it χρώματα στα νύχια θέλουν και τεχνολογία

Η L'Oréal Paris εντυπωσιάζει με την Color Riche Le Vernis τεχνολογία: «Top Coat Inside».

Τα χρώματα στα νύχια μας έχουν κατακτήσει και είναι το πολυτιμότερο αξεσουάρ μας πια! Αναζητώντας ότι πιο νέο, trendy και πρωτότυπο θα ανακαλύψετε τα νέα Color Riche Le Vernis.

Τα εργαστήρια της L'Oréal Paris συνδύασαν χρωστικές, πέρλες και τεχνολογία οπτικών εφέ για να δημιουργήσουν χιλιάδες αποχρώσεις των πιο ευφάνταστων χρωμάτων και χρησιμοποιώντας ένα ειδικό όργανο, το χρωμόμετρο, οι colorists της L'Oréal Paris, μετράνε την ποσότητα χρώματος που εμπεριέχεται σε κάθε απόχρωση βερνικιού ώστε να εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι χρωστικές του Color Riche Le vernis είναι διασκορπισμένες σε μικρο-σωματίδια για μοναδική ένταση χρώματος.

Η φόρμουλα του Color Riche Le vernis περιέχει επικαλυμμένα πολυμερή για λάμψη και αποτέλεσμα σαν του επαγγελματικού gel – το συστατικό, που λειτουργεί ως top coat παρέχοντας ανθεκτικότητα και εκτυφλωτική λάμψη-, για να εξασφαλιστεί το πιο αγνό και αληθινό χρώμα. Τα στοιχεία που εσωκλείονται στη φόρμουλα συνθέτονται σε ένα υγρό gel βάσης το Liquigel, που βοηθάει το βερνίκι να γλιστράει εύκολα κατά την εφαρμογή και να καλύπτει ομοιόμορφα το νύχι, δημιουργώντας ένα πλαίσιο συγκράτησης και ανθεκτικότητας. Αυτή η υγρή βάση gel προστατεύει το βερνίκι από το σπάσιμο και τη δημιουργία γραμμών, αντίθετα με το τι συμβαίνει στα κλασσικά βερνίκια.

Το βουρτσάκι του, ολοκληρώνει το άψογο αποτέλεσμα, αφού είναι σχεδιασμένο από τον Jean-Louis Guιret είναι καινοτομικό και διαθέτει 3 πατέντες. Είναι επίπεδο και στρογγυλεμένο για πιο άνετη και ελεγχόμενη εφαρμογή του βερνικιού σε ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού, το κεντρικό στέλεχος είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να συγκεντρώνεται στο βουρτσάκι μόνο η απαραίτητη ποσότητα βερνικιού και τα εσωτερικά και εξωτερικά τριχοειδή που ενσωματώνονται σε αυτό λειτουργούν ως reservoirs βερνικιού στοχεύοντας στην καλύτερη εφαρμογή.