H Moroccanoil στην Ελλάδα

H Moroccanoil στην Ελλάδα

Μία σειρά προϊόντων για τα μαλλιά που αγαπά το Hollywood έχει έρθει και στην Ελλάδα.

Σε μία πορεία μικρότερη των δέκα ετών, τα προϊόντα της Moroccanoil® έχουν δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις παγκοσμίως και έχουν αγαπηθεί από high-profile celebrities, στυλίστες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, κορυφαίες beauty editors αλλά και γυναίκες ανά την υφήλιο. Τώρα, κάνουν την είσοδο τους και στην Ελλάδα.

Ο Antonio Corral Calero, Artistic Director της Moroccanoil® παρουσίασε τα προϊόντα της μάρκας και όλα τα «μυστικά» για όμορφα, υγιή με φυσική λάμψη μαλλιά και τρία πανέμορφα μοντέλα, με δημιουργίες της κολεξιόν Spring/ Summer 2012 "joie de vivre" από τον διάσημο Έλληνα σχεδιαστή Χρήστο Κωσταρέλλο ήταν τα ζωντανά παραδείγματα μεταμορφώσεων με την Moroccanoil®.

Η ιστορία της Moroccanoil® ξεκίνησε όταν η συνιδρυτής της μάρκας Carmen Tal, είχε μία κακή εμπειρία κατά το χρωματισμό των μαλλιών της, σε μία διαδικασία που τα άφησε ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα. Μία φίλη της Carmen, τότε της συνέστησε ένα κομμωτήριο στο οποίο και δοκίμασε μία συγκλονιστική θεραπεία με έλαια η οποία άμεσα της μεταμόρφωσε τα μαλλιά από ταλαιπωρημένα σε λαμπερά, απαλά και ευκολοχτένιστα. Εμπνευσμένη από αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα, η Carmen τότε αποφάσισε να βελτιώσει αυτή τη μοναδική θεραπεία ελαίου και να μοιραστεί τα μοναδικά της πλεονεκτήματα με γυναίκες ανά τον κόσμο.

Εκείνη την εποχή, οι θεραπείες ελαίου δεν ήταν καθόλου συνηθισμένες αλλά ή Carmen δεν πτοήθηκε από αυτό το εμπόδιο. Εκείνη και ο σύζυγος της συνεργάστηκαν με μία ομάδα από οραματιστές για να δημιουργήσουν μία ασυνήθιστη φόρμουλα περιποίησης μαλλιών με εκχυλίσματα ελαίου. Το αποτέλεσμα ήταν το πρωτότυπο Moroccanoil Treatment, το οποίο έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία ομορφιάς με τη δημιουργία μίας νέας κατηγορίας περιποίησης μαλλιών με έλαια. Η επιτυχία οδήγησε στην περαιτέρω ανάπτυξη της σειράς Moroccanoil® με καινοτόμα, πολυτελή προϊόντα περιποίησης μαλλιών τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών με φόρμουλες οι οποίες είναι εύκολες στη χρήση και ιδιαίτερα αποτελεσματικές.

Τα προϊόντα Moroccanoil® είναι διαθέσιμα αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια.