Villa Lodola: Βιο-οικολογική περιποίηση με πιστοποίηση

Villa Lodola: Βιο-οικολογική περιποίηση με πιστοποίηση

Ικανοποιήστε τις ανάγκες της περιποίησης σας, καλύπτοντας ταυτόχρονα και τις οικολογικές και βιολογικές σας ανησυχίες.

Πολλές φορές δοκιμάζουμε «εναλλακτικά» προϊόντα περιποίησης μαλλιών αλλά απογοητευόμαστε είτε από την απόδοση, είτε επειδή διαπιστώνουμε ότι δεν είναι 100% βιολογικά. Η αλήθεια είναι ότι για να γίνει ένα βιολογικό προϊόν αποδοτικό χρειάζεται τόσο τεχνογνωσία, όσο και εμπειρία. Το 2007, η Kemon δημιούργησε την Villa Lodola, μία σειρά 100% φυτικών προϊόντων με βιολογική πιστοποίηση αλλά και με επαγγελματική απόδοση.

Τα προϊόντα της Villa Lodola ανταποκρίνονται στην ολοένα αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για περιποίηση με σεβασμό στην φύση και το περιβάλλον. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν για διάφορους τύπους μαλλιών, μαλακτικά, θεραπείες, λοσιόν ενδυνάμωσης, ένα αφρόλουτρο-σαμπουάν 2 σε 1 και ένα γαλάκτωμα προσώπου και σώματος. Αποτελούνται 100% από πρώτες ύλες και ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης εγκεκριμένα από το πρότυπο ΑΙΑΒ για βιολογικά και οικολογικά καλλυντικά.

Επίσης, είναι πιστοποιημένα από το Ινστιτούτο Ηθικής και Περιβαλλοντικής Πιστοποίησης ICEA και το κάθε προϊόν φέρει ειδικό αριθμό πιστοποίησης.Τα αρώματα που εμπεριέχουν είναι αποδεκτά από το πρότυπο ΑΙΑΒ, έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς μικροβιολογικούς ελέγχους, δεν περιέχουν συνθετικά χρωστικά, ούτε πρώτες ύλες προερχόμενες από γενετικώς μεταλλαγμένους οργανισμούς (GMOs) και δεν εφαρμόζονται πειραματικά σε ζώα. Τέλος, είναι συσκευασμένα με ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια, beauty shops και στο www.villalodola.gr