Κρυστάλλινη λάμψη για πάντα

Κρυστάλλινη λάμψη για πάντα

Η σειρά Nutri-Gloss Crystal του Elvive επαναφέρει τη λάμψη στα μαλλιά και την γοητεία στην εμφάνιση.

Για να μπορούν να λάμψουν, τα μαλλιά πρέπει να αντανακλούν το φως. Αυτό συμβαίνει όταν η εξωτερική στιβάδα της τρίχας είναι υγιής και λεία οπότε και καθρεφτίζει. Εάν όμως η εξωτερική στιβάδα είναι ταλαιπωρημένη, τα μαλλιά χάνουν τη λάμψη τους και ξεμπλέκονται δύσκολα.

Μια επιφάνεια σε άσχημη κατάσταση δεν αντανακλά το φως όπως θα έπρεπε. Αυτή η μεταβολή στις οπτικές ιδιότητες της ίνας συνδέεται άμεσα με την κατάσταση της εξωτερικής στιβάδας. Η απαλότητα των μαλλιών, αντίστοιχα, οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, κυρίως, όμως, εξαρτάται από την κατάσταση της εξωτερικής στιβάδας της τρίχας.

Μια ταλαιπωρημένη εξωτερική στιβάδα δημιουργεί μια ακανόνιστη επιφάνεια: τα λέπια μένουν όρθια και δεν κλείνουν, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να είναι τραχιά και άγρια. Η διαρθρωτική αποδιοργάνωση στα λέπια της τρίχας (που δρουν ως ασπίδες) κάνει τα μαλλιά πιο ευπαθή στις εξωτερικές επιθέσεις. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά χάνουν τη λάμψη, την απαλότητα και την ελαστικότητά τους. Ξεμπλέκονται και χτενίζονται με μεγαλύτερη δυσκολία.

Συμπληρωματικά σε όλα αυτά τα μακριά, άτονα, κανονικά προς λεπτά μαλλιά έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Παρουσιάζουν έλλειψη λάμψης, ζωντάνιας και απαλότητας. Απαιτούν στοχευμένα προϊόντα που να τα αναδεικνύουν χωρίς να τα βαραίνουν, έτσι ώστε να μην δείχνουν αδύναμα, θαμπά και χωρίς ζωντάνια. Στην πραγματικότητα, τα λεπτά μαλλιά είναι πιο ευαίσθητα από τους άλλους τύπους μαλλιών λόγω της έλλειψης συνοχής, ελαστικότητας και όγκου. Καθώς δεν διαθέτουν πλούσιο σώμα, χρειάζονται ένα προϊόν με ελαφριά σύνθεση που δεν τα βαραίνει και δεν τα κάνει ακόμα πιο αδύναμα και θαμπά. Η ιδανική περιποίηση για το συγκεκριμένο τύπο μαλλιών είναι αυτή που θα τους προσδώσει μια ανάλαφρη, γεμάτη απαλότητα αίσθηση.

Οι καινοτόμες, απαλές και ευχάριστες συνθέσεις της σειράς Nutri-Gloss Crystal του Elvive, συνδυάζουν 3 κορυφαία συστατικά και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να επαναφέρουν τη ζωντάνια και τη λάμψη στα μακριά, άτονα, κανονικά προς λεπτά μαλλιά.

Αξιοποιεί ένα παράγωγο πρωτεΐνης - γνωστό για τα θρεπτικά οφέλη του- πρωτεΐνη μαργαριταριών και ορατούς μικροκρυστάλλους που ενισχύουν την αντανάκλαση του φωτός προσφέροντας μια διακριτική κρυστάλλινη λάμψη στα μαλλιά, από τις ρίζες μέχρι και τις άκρες. Η σειρά Nutri-Gloss Crystal αποτελεί μια καινοτομία των εργαστηρίων της L'Oréal, και χαρίζει ισορροπημένη θρέψη στην ίνα της τρίχας, χωρίς να τη βαραίνει, καθώς και πραγματική λάμψη. Τα μαλλιά αιχμαλωτίζουν και αντανακλούν καλύτερα το φως προσφέροντας κρυστάλλινη λάμψη με πρωτοφανή, ανάλαφρη απαλότητα.

Και όπως υποστηρίζει και η Freida Pinto «Mε τέτοια ανάλαφρη αίσθηση και τέτοια λάμψη... είναι σίγουρο ότι τα μαλλιά σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!»