Πλεξούδα η αγαπημένη

Πλεξούδα η αγαπημένη

Πόσες ακόμη πλεξούδες μπορούμε να βρούμε που θα μας κατακτήσουν;

Ναι οι πλεξούδες είναι όμορφες, διακριτικές, σικάτες και στέκουν σε πλήθος εμφανίσεων, casual ή επίσημες και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς από τις celebrity που τις επιλέγουν όλο και συχνότερα.

Η πλεξούδα που «χάνεται» μέσα στο υπόλοιπα μαλλιά είναι πολύ δημοφιλής τελευταία. Δύο αγαπημένες μας, η Jennifer Morrison και η Taylor Swift την προτίμησαν η καθεμία με το δικό της τρόπο.

H Jennifer Morrison, η οποία είχε επιλέξει αυτό το θηλυκό χτένισμα για ένα ανδρόγυνο ντύσιμο μάλιστα, συνδύασε την αλογοουρά με την συγκεκριμένη πλεξούδα. Στο μπροστινό κομμάτι ξεκινούσε η πλεξούδα και πηγαίνοντας προς τα πλάγια δημιουργούσε μισό σταφνάκι για να καταλήξει τελικά να γίνει ένα με τα μαλλιά στο πίσω μέρος και να φτιάξουν μία πλούσια μακριά αλογοουρά.

Η Taylor Swift, αντίστοιχα, μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό χαλαρό σινιόν που από μπροστά δεν φαινόταν να έχει κάτι ιδιαίτερο, αλλά με το γύρισμα του κεφαλιού της αποκάλυπτε μία πλεξούδα που έπαιζε κρυφτό καθώς μπλεκόταν με το κεντρικό σημείο του κότσου της. Μία νοσταλγική, ρομαντική έκδοση της.