Μάθαμε πώς θα φτιάξετε το απίθανο ponytail της Amanda Seyfried!

Μάθαμε πώς θα φτιάξετε το απίθανο ponytail της Amanda Seyfried!

Και είναι πανεύκολο! 

Είναι από τα χτενίσματα που βλέπεις στο κόκκινο χαλί, θέλεις να το αντιγράψεις αλλά υποθέτεις πως δείχνει πολύ απλό για να είναι αληθινό. Κι όμως, είναι πραγματικά πανεύκολο, και διαβάζοντας τις επόμενες γραμμές πάμε στοίχημα πως θα το δοκιμάσετε άμεσα!

Ο λόγος για το πανέμορφο ponytail με το οποίο εμφανίστηκε η Amanda Seyfried στην πρεμιέρα της ταινίας A Million Ways to Die in the West, στο Los Angeles. Η hairstylist της ηθοποιού, Jenny Cho, εξήγησε στο περιοδικό allure πώς το δημιούργησε: "Η απλότητα είναι αυτή που κάνει το συγκεκριμένο look σοφιστικέ αλλά ταυτόχρονα, το twist στο κλασικό ponytail κάνει το χτένισμα νεανικό και fun", είπε η hair stylist.

Για να το δημιουργήσει ψέκασε τα μαλλιά της ηθοποιού με ξηρό σαμπουάν για να δώσει όγκο και να βελτιώσει την υφή της τρίχας. "Στη συνέχεια, μαζέψτε τα μαλλιά σας στην κορυφή του κεφαλιού. Χτενίστε τα πλαϊνά με μια πλατιά βούρτσα αλλά χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να "χτενίσετε" ελαφρά προς τα πίσω το μπροστινό τμήμα ώστε να δώσετε μια απαλή, χαλαρή αίσθηση. Στερεώστε το ponytail με ένα λαστιχάκι και μετά, χωρίστε τα μαλλιά σε δύο τμήματα. Στρίψτε ελαφρά το κάθε τμήμα προς τα μέσα και μετά, πλέξτε τα χαλαρά μεταξύ τους. Αφού πιάσετε αυτή την χαλαρή πλεξούδα στην άκρη, ψεκάστε ένα ελαφρύ σπρέι φινιρίσματος. Στο τέλος, άφησε ελεύθερες μερικές τουφίτσες στο πλάι ώστε να δώσει ένα ακόμα πιο απαλό τελείωμα στο χτένισμα.