Θέλω ξεχωριστές μπομπονιέρες στον γάμο μου αλλά έχω πελαγώσει με την τεράστια ποικιλία. Έχετε να μου προτείνετε κάτι που θα με βοηθήσει;

Θέλω ξεχωριστές μπομπονιέρες στον γάμο μου αλλά έχω πελαγώσει με την τεράστια ποικιλία. Έχετε να μου προτείνετε κάτι που θα με βοηθήσει;

Οι μπομπονιέρες σε έναν γάμο μπορούν να έχουν πολλές μορφές και χρήσεις, πάντα ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δώσετε στη δεξίωση. Γι' αυτό πριν βγείτε για έρευνα αγοράς πρέπει πρώτα απ' όλα να έχετε αποφασίσει το στιλ της μπομπονιέρας που θέλετε και η οποία θα συμβαδίζει με το γούστο και τον χαρακτήρα σας.

Από εκεί και πέρα, να σας ενημερώσουμε πως η μόδα με τις μπομπονιέρες σε κουτάκια που ήταν κάποτε πολύ «hot» είναι πλέον ξεπερασμένη και δεν θα τη συνιστούσαμε. Αντιθέτως, οι υφασμάτινες μπομπονιέρες κάνουν δυναμική είσοδο και όλο και περισσότερες νύφες τις προτιμούν σε σύγκριση με τις μεταξωτές και τις τούλινες.

Επίσης, το καλό με τις υφασμάτινες μπομπονιέρες είναι πως οι επιλογές σας είναι απεριόριστες καθώς μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε μοτίβο θέλετε ή, ακόμα καλύτερα, να επιλέξετε διάφορα υφάσματα ούτως ώστε κάθε μπομπονιέρα να είναι μοναδική και κανένας καλεσμένος να μην έχει την ίδια.

Τέλος, οι μπομπονιέρες σας μπορούν να είναι χρηστικά αντικείμενα που θα μείνουν στους καλεσμένους για μετέπειτα χρήση, όπως γυάλινα μπουκαλάκια, μεταλλικά κουβαδάκια, φαναράκια, clippers ή ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε που θα συνδυάζει χαριτωμένες λεπτομέρειες και πρακτική χρήση.