Δε θέλω να φορέσω λευκό νυφικό. Τι μου προτείνετε;

Γωγώ Φούντα
Δε θέλω να φορέσω λευκό νυφικό. Τι μου προτείνετε;

Για μοντέρνες και ανατρεπτικές νύφες!

Αγαπητό Queen.gr

«Mε λένε Χριστίνα και παντρεύομαι του χρόνου το καλοκαίρι. Εννοείται ότι έχω ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες αλλά έχω έναν μεγάλο προβληματισμό. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να φορέσω λευκό νυφικό. Από μικρή δεν είχα ιδιαίτερη συμπάθεια σε οτιδήποτε κλασικό και θυμάμαι τον εαυτό μου κάθε φορά που πήγαινα σε γάμους να λέει ότι το δικό μου νυφικό θα είναι κόκκινο ή μαύρο με την μητέρα μου από δίπλα να παθαίνει πολλαπλά εγκεφαλικά. Τι χρώματα μπορείτε να μου προτείνετε έτσι ώστε και το νυφικό να είναι του γούστου μου και η οικογένειά μου να διατηρήσει την ψυχραιμία της;»

Αγαπητή Χριστίνα, αρχικά δε χρειάζεται πανικός. Ο γάμος και η προετοιμασία του θα πρέπει να είναι ένα μεγάλο πάρτι για όλες τις μέλλουσες νυφούλες και πρέπει να απολαύσεις και να διασκεδάσεις την όλη διαδικασία. Η επιλογή νυφικού φυσικά είναι μία κλασική σπαζοκεφαλιά καθώς όλες μας θέλουμε να δείχνουμε υπέροχες και απαστράπτουσες εκείνη την μέρα. Το γεγονός ότι δε σου αρέσει το λευκό χρώμα στα νυφικά δε θα πρέπει να αποτελεί σε καμία περίπτωση πρόβλημα ή λόγος διαφωνίας με την οικογένειά σου.

Μπορείς να επιλέξεις κάτι σε μπεζ ή εκρού τα οποία σαν χρώματα είναι κομψά και ταιριάζουν με την εποχή που έχεις διαλέξει να παντρευτείς. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο έντονο, υπάρχουν νυφικά σε ροζ και γαλάζιο, τα οποία όμως θα πρέπει να είναι πολύ καλοραμμένα και περιποιημένα ώστε το αποτέλεσμα τους να μην είναι υπερβολικό και κιτς.

Μία επιλογή η οποία είναι η τελευταία λέξη της μόδας, είναι λευκό νυφικό και λεπτομέρειες σε έντονα χρώματα. Για παράδειγμα, αν επιλέξεις τελικά λευκό νυφικό μπορείς να του δώσεις χρώμα με μία ζώνη σε έντονο φούξια ή πράσινο χρώμα. Με τον τρόπο αυτό και σπας την μονοτονία του λευκού και κάνεις το δικό σου fashion statement.